Rețeta zilei

Gogoșari umpluți cu vinete

957
Gogoșari umpluți cu vinete - gogosariumpluti-1318788688.jpg
Mod de preparare: Se folosesc 50 de gogoșari mari, 15-20 vinete mijlocii, 2 kg de roșii, o căpățână de usturoi, 3/4 litri de ulei, 3 linguri de miere, câteva foi de dafin, sare, piper. Spălați și opăriți un minut gogoșarii. Curățați-i de semințe și puneți-i pe o tavă să se scurgă. Separat, curățați vinetele, tăiați-le în felii rotunde, groase de un centimetru, pe care le prăjiți în ulei și le lăsați să se scurgă pe o planșetă. Împănați feliile de vinete (când s-au răcit) cu usturoi. Dați roșiile prin separator și fierbeți sucul împreună cu uleiul de la prăjit până se leagă. Turnați sucul în borcan peste gogoșarii umpluți cu vinete împănate. Puneți capace sau legați cu celofan și sterilizați la baie de aburi. Se păstrează la răcoare în cămară. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Octombrie 2011
Stire din Cetățenești : Meniu de week-end
Vineri, 14 Octombrie 2011
Stire din Cetățenești : Gogoșari în sos
Joi, 13 Octombrie 2011
Stire din Cetățenești : Dulceață de gutui
Miercuri, 12 Octombrie 2011
Stire din Cetățenești : Ghiveci-aperitiv pentru iarnă
Marţi, 11 Octombrie 2011
Stire din Cetățenești : Varză murată pentru iarnă
Sâmbătă, 08 Octombrie 2011
Stire din Cetățenești : Meniu de week-end
Vineri, 07 Octombrie 2011
Stire din Cetățenești : Zacuscă  cu vinete
Miercuri, 05 Octombrie 2011
Stire din Cetățenești : Conopidă cu legume la murat
Sâmbătă, 15 Octombrie 2011
Stire din Diverse : Mic dejun rapid pentru puști
Pagina a fost generata in 3.258 secunde