Rețeta zilei
Gogoșari umpluți cu vinete
Mod de preparare: Se folosesc 50 de gogoșari mari, 15-20 vinete mijlocii, 2 kg de roșii, o căpățână de usturoi, 3/4 litri de ulei, 3 linguri de miere, câteva foi de dafin, sare, piper. Spălați și opăriți un minut gogoșarii. Curățați-i de semințe și puneți-i pe o tavă să se scurgă. Separat, curățați vinetele, tăiați-le în felii rotunde, groase de un centimetru, pe care le prăjiți în ulei și le lăsați să se scurgă pe o planșetă. Împănați feliile de vinete (când s-au răcit) cu usturoi. Dați roșiile prin separator și fierbeți sucul împreună cu uleiul de la prăjit până se leagă. Turnați sucul în borcan peste gogoșarii umpluți cu vinete împănate. Puneți capace sau legați cu celofan și sterilizați la baie de aburi. Se păstrează la răcoare în cămară.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Sâmbătă, 15 Octombrie 2011
Vineri, 14 Octombrie 2011
Joi, 13 Octombrie 2011
Miercuri, 12 Octombrie 2011
Marţi, 11 Octombrie 2011
Sâmbătă, 08 Octombrie 2011
Vineri, 07 Octombrie 2011
Miercuri, 05 Octombrie 2011
Sâmbătă, 15 Octombrie 2011