Rețeta zilei

Gogoșari în sos

2881
Gogoșari în sos - 13octreteta-1318514925.jpg
Ingrediente: 5 kg gogoșari, un borcan de 800 g pastă de tomate, 1/2 l oțet, 1/2 l ulei, 1/2 kg zahăr, 2 linguri cu sare mare, 2 linguri boabe de muștar, 2 linguri boabe de piper, foi de dafin.

Mod de preparare: Gogoșarii se spală, se taie pe jumătate și se scot cotoarele, apoi se taie în fâșii de grosimea unui deget. Se prepară sosul amestecând ingredientele de mai sus și se fierbe 20 de minute, amestecând din când în când. Se recomandă o oală mai înaltă și încăpătoare, să nu sară sosul. Se adaugă apoi gogoșarii în sos și se mai fierb până se înmoaie puțin, cam 15 minute. Se pun gogoșarii în borcanele de 400 g, apoi deasupra sosul. Se închid bine și se fierb la bain-marie o oră. Se scot pe o pătură și se învelesc, lăsând borcanele la răcit acoperite. Ies 20 de borcane de 400 g.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 13 Octombrie 2011
Stire din Cetățenești : Dulceață de gutui
Miercuri, 12 Octombrie 2011
Stire din Cetățenești : Ghiveci-aperitiv pentru iarnă
Marţi, 11 Octombrie 2011
Stire din Cetățenești : Varză murată pentru iarnă
Sâmbătă, 08 Octombrie 2011
Stire din Cetățenești : Meniu de week-end
Vineri, 07 Octombrie 2011
Stire din Cetățenești : Zacuscă  cu vinete
Miercuri, 05 Octombrie 2011
Stire din Cetățenești : Conopidă cu legume la murat
Luni, 26 Septembrie 2011
Stire din Cetățenești : Conopidă la borcan
Sâmbătă, 24 Septembrie 2011
Stire din Cetățenești : Pere în sos de vin
Miercuri, 14 Septembrie 2011
Stire din Cetățenești : Pizza cu legume
Sâmbătă, 24 Septembrie 2011
Stire din Diverse : Pește umplut cu ciuperci
Pagina a fost generata in 0.3781 secunde