€ 4.7612
£ 5.3976
$ 4.256

Mai multe ştiri online:

De ce e bine să bei câtă bere poftești

Ştire online publicată Marţi, 23 Septembrie 2014. Autor: Cuget Liber Online.
Consumată cu moderație (2-3 beri maximum într-o zi), berea este un veritabil tratament pentru diferite afecțiuni. Mai mult decât atât, potrivit  http: //www.click.ro/utile/sanatate, licoarea bahică întărește sistemul imunitar și acționează ca o veritabilă armură în lupta cu bolile. Iată 10 motive în plus pentru ca iubitorii de bere să nu renunțe la ieșirile „terapeutice” de la terase nici pe viitor.


1. Berea face bine la creier – cercetătorii au descoperit că o bere pe zi scade riscul apariției bolii Alzheimer și a demenței. În plus, protejează creierul de efectele negative ale aluminiului din organism.
2. Berea curăță rinichii – consumul regulat de bere reduce riscul apariției pietrelor la rinichi cu 40%. Și asta pentru că are în compoziție substanțe care stimulează rinichii “să lucreze” optim.
3. Berea întărește inima – credeți sau nu, cercetătorii au descoperit că berea scade riscul apariției afecțiunilor cardiace cu 20-40%. În plus, berea curăță vasele de sânge și stimulează fibrinogenul.
4. Berea întărește oasele – bogată siliciu, berea este un veritabil “balsam” pentru oase. Le întărește și mărește densitatea minerală. Atenție: excesul are exact efectul opus!
5. Berea ne apără de cancer – cu un conținut ridicat de antioxidanți, berea este principalul inamic al cancerului de prostată. În plus, conține xantohumol care combate toate tipurile de cancer.
6. Berea ne ferește de diabet – compoziția berii declanșează o reacție în lanț în organismul nostru care crește sensibilitatea în producerea de insulină. Se recomandă un consum moderat!
7. Berea ne apără de atac cerebral – berea e prietena arterelor. Desfundă blocajele din sistemul circulator, ajută la irigarea creierului și luptă împotriva episoadelor ischemice.
8. Berea conține multivitamine – e greu de crezut, dar e adevărat. Berea este bogată în vitamina B, B6 și B3. În plus, mai conține colină, acid pantotenic, flavonoide și vitamina C.
9. Berea curăță pielea – vitaminele din bere nu numai că ne scapă de acnee, dar alungă și ridurile. În plus, s-a descoperit că berea stimulează creșterea părului, atunci când e aplicată direct pe scalp
10. Berea e bogată în fibre – organismul nostru are nevoie de fibre. Berea conține atât fibre, cât și zaharuri fapt ce stimulează și reglează sistemul digestiv. În plus, întărește sistemul imunitar.
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 20 mai Foto : Vine! Foto cu Radu Mazăre în cursa TAROM Paris - București 37464 vizite, 0 comentarii Vine! Foto cu Radu Mazăre în cursa TAROM Paris - București
Cultură-Educație
ieri, ora 10:14 Foto : Doliu în învățământul constănțean! A murit un cunoscut profesor de limba română 6201 vizite, 0 comentarii Doliu în învățământul constănțean! A murit un cunoscut profesor de limba română
Actual
azi, ora 11:35 Foto : Veste bună pentru români. Când se anunță următoarea minivacanță 2150 vizite, 0 comentarii Veste bună pentru români. Când se anunță următoarea minivacanță
Politică
marti, 21 mai Foto : UPDATE. Radu Mazăre, dus la Penitenciarul Rahova 1916 vizite, 0 comentarii UPDATE. Radu Mazăre, dus la Penitenciarul Rahova
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.696 secunde