Ața dentară.

De câte ori trebuie folosită

98
De câte ori trebuie folosită - medicatadentara29-1391005352.jpg

Articole de la același autor

"Am început să folosesc ață dentară, dar numai când îmi aduc aminte, pentru că, în familie, nu avem acest obicei. Cred că m-ar ajuta să aflu de la un specialist de câte ori pe zi trebuie să ne ajutăm de ața dentară. Întreb asta, pentru că-mi sângerează gingiile după ce o folosesc. Cu stimă, Anamaria".
v v v
Potrivit medicului dentist Loredana Stănică, s-a ajuns la concluzia că ața dentară trebuie folosită o dată pe zi, timp de trei minute. Așadar, nu e cazul să se apeleze la această formulă de îndepărtare a resturilor alimentare tot de atâtea ori cât se recomandă periajul dinților. În plus, nu se impune un anumit moment al zilei pentru aplicarea acestei tehnici. Nu e nicio problemă dacă folosiți ața într-o pauză, la locul de muncă, sau la ore târzii ale serii. Important este ca dinții să fie curățați astfel înainte de culcare. 
La fel de important este ca ața să nu fie folosită cu mișcări bruște, care să agreseze ori să producă sângerări la nivelul gingiilor. Așadar, periați-vă dantura și folosiți ața dentară în mod constant, căci dacă veți avea acest obicei, sănătatea dinților va avea numai de câștigat. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 08 Octombrie 2013
Stire din Cetățenești : Cum se folosește corect ața dentară
Luni, 09 Septembrie 2013
Stire din Cetățenești : Când face rău  ața dentară
Pagina a fost generata in 0.5417 secunde