Cum se păstrează vechiul număr de telefon

291
Cum se păstrează vechiul  număr de telefon - cumsepastrtel-1391699800.jpg

Articole de la același autor

"Știu că la telefoanele mobile nu e nicio problemă, poți să treci la alt operator și să-ți păstrezi vechiul număr. Problema e dacă se poate păstra numărul și când e vorba de telefonul fix?" (Alexandra Vasea).
v v v
În momentul în care un abonat s-a hotărât să rupă contractul cu un operator de telefonie, însă dorește să păstreze vechiul număr de telefon, are această posibilitate. Pentru asta, nu trebuie decât să apeleze la serviciul de portare.


Procedură
De reținut că, potrivit reglementărilor privind portarea, aceasta se face numai la cererea abonatului și numai într-o rețea de același tip: adică, numărul fix - către o altă rețea de telefonie fixă, numărul mobil - spre o altă rețea de telefonie mobilă. De asemenea, clientul care dorește să-și porteze numărul de telefon trebuie să aibă acceptul operatorului la care se transferă.
Procedura este destul de simplă și impune deplasarea la operatorul de telefonie la care se dorește transferul, pentru a depune o cerere de portare. Odată ajuns la operatorul respectiv, va primi toate informațiile necesare pentru finalizarea acestui demers.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4391 secunde