Cum să faci față isteriei Crăciunului

282
Cum să faci față isteriei Crăciunului - 8548332583096dcd252518c052759857.jpg
Evită stresul cauzat de sarcinile solicitante din zilele care urmează și organizează fiecare activitate astfel încât să nu-ți aglomerezi Ajunul Crăciunului. Pentru a te bucura din plin în ultima lună din an, iată ce cred specialiștii că trebuie să faci:
l Curăță și eliberează frigiderul. Acesta se aglomerează rapid și nu tot ce este depozitat aici este și necesar. Nu păstra în frigider decât ceea ce este folositor. Eventual fă o listă cu preparatele de Crăciun și vezi cât loc îți ocupă fiecare în frigider.
l Fă o coroniță din frunze de brad, pe care să o afișezi pe ușa de la intrare - vă va transforma casa într-un cămin primitor.
l Nu te limita la amenajarea specifică Crăciunului doar în sufragerie. Găsește metode prin care poți aduce spiritul acestui sezon în fiecare încăpere, inclusiv în bucătărie. Decorează pervazul ferestrei cu lumânări în suport, așează un brad în miniatură pe rafturile mobilierului, alcătuiește un ornament din globuri și verdeață pe care să-l așezi pe masă. Iar pentru o atingere care să-ți trezească simțurile, fierbe seara apă cu condimente picante - scorțișoară, nucșoară, cuișoare - pentru a umple casa cu o mireasmă mângâietoare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 06 Decembrie 2010
Stire din Cetățenești : Cârnați de casă
Luni, 06 Decembrie 2010
Stire din Cetățenești : "O să mă bagi în mormânt!"
Pagina a fost generata in 2.6015 secunde