Cum să ai o nuntă perfectă

280
1
Poate fi lăsat la voia întâmplării un eveniment atât de special din viață? Nici vorbă! Pentru a avea nunta mult visată, detaliile sugerate de specialiști vă pot ajuta s-o scoateți mai ușor la capăt:
1. Dacă vă ocupați singuri de organizare veți ieși mai ieftin, dar se poate întâmpla să mai scăpați câte ceva din vedere. Dacă vă hotărâți să apelați la o firmă specializată, asigurați-vă că aceasta vă va oferi serviciile cele mai bune. Cât privește prețul, e loc și de negociere.
2. Este esențial să decideți singuri când și unde doriți să aibă loc căsătoria și petrecerea de după. Nu ar strica să vedeți și cât se va lungi lista invitaților. Stabiliți dacă vreți să faceți în aceeași zi și nunta, și cununia civilă, sau separat, pentru că lucrurile se mai schimbă puțin.
3. Consultați un calendar religios pentru a ști exact dacă în perioada respectivă se pot oficia căsătorii (în post nu sunt permise). Calculați bugetul necesar pentru căsătorie, petrecere, haine, luna de miere, flori, muzică, fotograf, cameraman, tort și alte cheltuieli.
4. După momentul fixării datei nunții, faceți rezervarea pentru locul unde va fi petrecerea. Pentru un grup mai mare de 150 de oameni, rezervarea ar trebui făcută chiar cu un an înainte. Dacă vreți să chemati un fotograf, un cameraman sau un DJ, ar trebui să vă interesați cu patru - șase luni înainte. Chiar și pe timp de criză, lunile de vară sunt foarte aglomerate și dacă nu faceți din timp rezervările s-ar putea să nu mai găsiți locuri libere.
De reținut! Cu trei-șase luni înaintea căsătoriei, ocupați-vă de următoarele: l Procurarea obiectelor necesare ceremoniei l Rezervarea fotografului și cameramanului l Rezervarea DJ-ului sau formației l Cumpărarea verighetelor l Finalizarea listei de invitați l Comandarea invitațiilor l Adresarea și transmiterea invitațiilor (de preferință personal) l Alegerea cadoului ce va fi oferit de mire miresei și, respective, de mireasă mirelui l Realizarea unei liste de melodii preferate l Alegerea melodiei primului dans și a tăierii tortului. Cu una-trei luni înainte de nuntă, aveți în vedere: l Comandarea tortului l Obținerea unor programări la saloane de cosmetică l Obținerea confirmărilor (legate de luna de miere, ținuta de gala, etc.) l rogramarea la Oficiul Starii Civile. Cu una-trei săptămâni înainte: Aranjați garderoba pentru luna de miere l Anunțați la serviciu că urmează să vă luați liber l Luați legătura cu invitații care nu și-au confirmat prezența, pentru a vă asigura că vor veni sau nu l Pregătiți în plicuri banii pentru ceremonie, biserică, petrecere și celelalte servicii l Mireasa ar trebui să își ia deja rochia, iar mirele și cavalerul de onoare ar trebui să pună la punct detaliile privind costumele pe care le vor purta.

Comentează știrea

Crina
11 mai 2012
Da-l mai departe, pentru binele copiilor nostri.

Atentie! Vehiculeaza vorba ca Radu Stefan Mazare, edilul Constantei, ar avea SIDA. Zvonurile sunt adevarate, iar constantenii stiu. Primarul a fost detectat sero-pozitiv in Brazilia, in 2003, la o clinica din Sao Paulo, unde ulterior i s-a fost furat dosarul si vandut unui paparrazo, care l-a santajat pe Mazare, acesta din urma platind o suma colosala de bani pentru tacere. Regional, primarul este acoperit in continuare prin media controlata, cu suportul PSD. Informatia insa a aparut public in forma documentului oficial scanat si incarcat pe un site public in iarna anului 2011. Site-ul a fost suspendat ulterior la cerere, sub motiv de continut ilicit. Atentie mare: Radu Mazare NU are ciroza ori boala de ficat, el sufera de primul stadiu al maladiei transmisibile prin contact intim. Membrii conducerii au fost informati, dar invitati la tacere. O declansare a stirii prin mass-media ar fi fatala conducerii consiliului local Cta, spune un angajat al primariei, ce prefera sa ramana in anonimat spre siguranta locului de munca. Sursa infectarii lui Mazare se pare a fi contactul neprotejat avut cu tinere din America de Sud si Africa (Madagascar) din ultimii 10 ani, invitate la petreceri private pe yacht-uri. Un sfat aditional si folositor: in cluburile din Mamaia umbla o grupare secreta de infectati HIV, in mare oameni cu situatie materiala deosebita. Asadar petrecaretii sunt invitati la prudenta, in special fetele. Dati mai departe, pentru ca oamenii sa stie.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.578 secunde