Cum să ai o bună relație cu soacra

488
Cum să ai o bună relație cu soacra - 1eef594cdaa1010ccd16797b1af4fdda.jpg
l Atâta timp cât tu îi vei arăta respect, indiferent de cum ți se pare ție că este, relația cu soțul tău va deveni alta.
l Nu o lăsa să-ți conducă viața, dar, cu multă diplomație, fă-o să înțeleagă că nu-i ești dușman și că și ea poate face parte din familia voastră, fără ca acest lucru să te deranjeze.
l Cere-i ajutorul atunci când ai nevoie și se va simți mândră că apelezi la ea, fă-o să înțeleagă că tu, soțul tău și copilul vostru formați o familie și luați anumite decizii care trebuie respectate și de ea, arată-i că-ți iubești soțul și sigur vei câștiga o aliată în disputele care intervin uneori între soți, cere-i sfatul în mici probleme, aparent lipsite de importanță, dar care pentru ea vor fi puncte în plus pentru tine, roag-o să-ți povestească despre copilăria soțului tău sub pretextul asemănării dintre el și copilul tău.
l Fii fermă, hotărâtă, diplomată și, în același timp, sensibilă și delicată și arată-i că ești o soție potrivită pentru fiul ei și o mamă adevărată pentru nepotul ei, dar mai ales o femeie care știe ce vrea de la viață, care știe să fie tolerantă, fără a deveni ținta răutăților soacrei.
l Trebuie să te gândești că ești mamă și, la rândul tău, vei deveni soacră și nu-ți va plăcea ca nora sau ginerele tău să te catalogheze din start drept o poamă acră.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 07 Februarie 2011
Stire din Cetățenești : Banane caramelizate
Sâmbătă, 05 Februarie 2011
Stire din Cetățenești : Rețete de week-end
Sâmbătă, 05 Februarie 2011
Stire din Cetățenești : Tunsorile anului 2011
Vineri, 04 Februarie 2011
Stire din Cetățenești : Acomodarea pisicii în noua locuință
Pagina a fost generata in 2.1965 secunde