Cum pregătești grădina pentru primăvară

516
Cum pregătești grădina pentru primăvară - colorfulspringgarden-1332277534.jpg
Vremea s-a încălzit, deci este momentul calendaristic să intrați în grădină, pentru a o pregăti așa cum scrie la carte pentru primăvară. Specialiștii au și câteva sfaturi în acest sens:

1. Greblați grădina și asigurați-vă că este curată în întregime. Adunați toate frunzele, crengile rupte și lăsați pământul curat. 2. Pregătiți-vă instrumentele de grădinărit. 3. Tăiați pomii, trandafirii, vița de vie. Toate aceste plante au nevoie de acest mic ajutor pentru a înflori și pentru a fi sănătoase. 4. Mutați florile perene, care ar trebui să fie transplantate primăvara devreme. În acest mod, ele vor crește robuste și vor fi mai sănătoase și mai frumoase în același timp. 5. Cumpărați diferite plante, bulbi, semințe, pentru a le planta. 6. Înainte de plantarea bulbilor noilor plante și a semințelor este nevoie de săparea pământului și lăsarea lui să se aerisească timp de câteva zile. 7. Abia după asta puteți începe însămânțarea și plantarea. Aveți totuși grijă să respectați instrucțiunile date. 8. Fertilizarea solului este, de asemenea, un aspect foarte important al îngrijirii pământului și grădinii pentru primavară. Pentru ca plantele să fie frumoase, ele au nevoie de un pământ bun, fertilizat corespunzător.

În situația în care veți considera utile aceste sfaturi, pasul până la grădina ideală va fi extrem de mic. Și un mic secret: numai o grădină foarte curată este cu adevărat frumoasă și va încânta privirile tuturor!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3406 secunde