Cuget Liber vă ascultă

66

Articole de la același autor

Legea cadastrului

Mihaela Sandu, din Medgidia: Fie că este vorba de un teren agricol sau pentru construcții și indiferent de felul construcției (casă, apartament, birouri etc.), cadastrul și intabularea sunt obligatorii. Legea cadastrului a fost gândită tocmai pentru a obține o evidență clară a proprietăților, în registrele cadastrale de la judecătorii fiind trecute numele proprietarilor bunurilor imobiliare, suprafețele de teren deținute și copiile actelor care dovedesc drepturile acestora. 

În cazul în care pe titlul de proprietate apar mai mulți proprietari, aceștia trebuie să aibă, fie certificat de moștenitor, fie actul de partaj sau o declarație pe propria răspundere, realizată prin notariat, în care să se specifice partea de teren care se cuvine fiecăruia în parte. 

Instanța decide

Corina Matei, din Constanța: Întrucât o hotărâre judecătorească nu poate fi modificată sau anulată decât de o altă hotărâre a instanței, singura posibilitate pentru recalcularea pensiei alimentare datorată de fostul soț copilului dumneavoastră este aceea de a solicita acest lucru instanței de judecată. 

Alternative

Lili Codrin, din Constanța: Orice angajator are dreptul să apeleze la agenți de muncă temporară, însă numai pentru executarea unei sarcini precise și cu caracter temporar, în cazurile prevăzute de lege.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 11 Septembrie 2013
Stire din Cetățenești : Care e cea mai mare greșeală a unui văduv
Marţi, 10 Septembrie 2013
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Marţi, 10 Septembrie 2013
Stire din Cetățenești : Diabeticii, "interzis" la fructe?
Pagina a fost generata in 1.3362 secunde