Costuri pentru înmatricularea unei mașini second hand

330
1
Costuri pentru înmatricularea unei mașini second hand - costuriinmatric-1407082906.jpg

Articole de la același autor

"Am cunoștințe, șoferi de meserie, care sunt de părere că e mai bine să cumpăr o mașină second-hand adusă din străinătate, din cauză că drumurile din alte țări sunt mult mai bune față de ale noastre, de aceea, mașinile nu se uzează ca la noi. Costă mult hârtiile pentru înmatriculare?" (Virgil Nicola).

v v v

Domnule Nicola, întâi va trebui să completați dosarul special conceput pentru înmatricularea mașinilor care au fost cumpărare din statele Uniunii Europene și care au mai fost înmatriculate, cu actele necesare.

Referitor la costul "hârtiilor", potrivit reglementărilor în vigoare, la dosar trebuie atașate și dovezile plăților necesare, după cum urmează:

- Dovada plății contravalorii certificatului de înmatriculare de 37 lei;

- Decizia de calcul a taxei de poluare pentru autovehicule, emisă de Administrația Financiară teritorială; Dovada achitării timbrului de mediu pentru autovehicule, stabilit potrivit legii (original și două copii) și decizia de calcul eliberată de organul fiscal competent din subordinea Agenției Naționale de Administrare Fiscală; Dovada plății contravalorii plăcuțelor cu numărul de înmatriculare, în valoare de 40 lei pentru număr la rând, respectiv 85 lei pentru număr preferențial, sume achitate la ghișeul de depunere documente. 

Comentează știrea

Recuperamdatorii
9 august 2014
Recuperamdatorii FNI

Firma noastra recupereaza banii de la FNI , fara cheltuieli pentru DVS.tel 0722728192 , tel/fax 0230257760. www.recuperamdatorii.ro

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5176 secunde