Cine poate depune o reclamație la OPC

239
1
Cine poate depune o reclamație la OPC - carrefourantoniadis21354181815-1373405801.jpg

Articole de la același autor

"Se poate face o reclamație de către mai mulți oameni la OPC și s-o semneze un reprezentant, sau fiecare din cei nemulțumiți trebuie să scrie câte o reclamație pe același subiect? Vă mulțumesc anticipat pentru lămuriri, Lucia" 

Potrivit reglementărilor Agenției Naționale pentru Protecția Consumatorului, și la Constanța, reclamațiile și sesizările consumatorilor nemulțumiți de un anume serviciu pot fi depuse numai de către consumatori persoane fizice. Consumator înseamnă însă orice persoană fizică sau un grup de persoane fizice constituite în asociații.

Atenție, însă, căci divergențele între operatorii economici nu intră în sfera de competență a ANPC.

De asemenea, reclamațiile trebuie semnate, întrucât petițiile anonime sau cele în care nu figurează datele de identificare ale reclamantului nu se iau în considerare, nici nu se aruncă, ci se clasează. 

Forma reclamației

De menționat că reclamațiile și sesizările se adresează OPC în formă scrisă ori în format electronic și se transmit prin poșta obișnuită sau prin cea electronică, la următoarea adresă: Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanta, str. Poporului nr. 121 bis, [email protected], [email protected] sau se depun personal la sediu.

Important! Reclamația sau sesizarea se fac numai în nume personal.

Comentează știrea

BRAVOO
10 iulie 2013
FELICITARII

degeaba faci reclamatia Anpc vine ia spaga si tine partea vanzatorului

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5963 secunde