Rețeta zilei
Ce puteți găti cu o conservă de ton?
Nu mai știți cum să vă des-curcați cu prânzul, la serviciu? Ați găsit în frigider o conservă de ton, dar n-aveți nicio idee cu ce s-o combinați, ca să fie mai apetisantă? Încearcați acestă rețetă și sigur veți ieși din încurcătură.
Ingrediente: o conservă cu ton bucăți, câteva discuri din orez expandat, o mână frunze de spanac, 1-2 castraveți, 2 roșii, o ceapă roșie. Ingrediente pentru crema de brânză: 200 g brânză de vaci, o felie de telemea, 3 linguri cu smântână, sare. Preparare: Brânza de vaci se trece printr-o sită deasă împreună cu telemeaua rasă. Se amestecă energic cu smântână până când se obține o cremă omogenă. Se potrivește de sare. Apoi se ung discurile de orez expandat cu cremă de brânză din belșug. Pe fiecare disc se pun câteva frunze de spanac, bucăți de ton și felii de castravete, roșie și ceapă. Aceste sandvișuri sunt ideale atât pentru prânzul de la serviciu, cât și pentru micul dejun.
Ingrediente: o conservă cu ton bucăți, câteva discuri din orez expandat, o mână frunze de spanac, 1-2 castraveți, 2 roșii, o ceapă roșie. Ingrediente pentru crema de brânză: 200 g brânză de vaci, o felie de telemea, 3 linguri cu smântână, sare. Preparare: Brânza de vaci se trece printr-o sită deasă împreună cu telemeaua rasă. Se amestecă energic cu smântână până când se obține o cremă omogenă. Se potrivește de sare. Apoi se ung discurile de orez expandat cu cremă de brânză din belșug. Pe fiecare disc se pun câteva frunze de spanac, bucăți de ton și felii de castravete, roșie și ceapă. Aceste sandvișuri sunt ideale atât pentru prânzul de la serviciu, cât și pentru micul dejun.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Vineri, 28 Octombrie 2011
Luni, 24 Octombrie 2011
Vineri, 21 Octombrie 2011
Joi, 20 Octombrie 2011
Luni, 17 Octombrie 2011
Sâmbătă, 15 Octombrie 2011
Vineri, 14 Octombrie 2011
Joi, 13 Octombrie 2011
Miercuri, 12 Octombrie 2011
Sâmbătă, 15 Octombrie 2011