Ce înseamnă munca la domiciliu

239
2
Ce înseamnă munca la domiciliu - ceinseamnamunca-1411307420.jpg

Articole de la același autor

"Am copil mic și am preferat să muncesc de acasă. Când mi-e lumea mai dragă, mă pomenesc cu șefa… în control. Chiar dacă ea spune că e obligată prin lege să mă controleze, mie mi se pare o exagerare să dai buzna în casa omului, de parcă nu aș ști ce am de făcut!" – ni s-a plâns o cititoare. 


"Au statut de salariați cu munca la domiciliu acei salariați care îndeplinesc, la propria locuință, responsabilitățile specifice funcției pe care o dețin" precizează Manuela Marcu, specialist în probleme de muncă. Evident, avantajul este că în vederea îndeplinirii obligațiilor de serviciu care le revin, salariații cu munca la domiciliu nu stau sub ochii șefilor și, în plus, își pot stabili singuri programul de lucru. Asta nu înseamnă însă că angajatorul nu are dreptul să verifice activitatea salariatului, dar poate face acest lucru numai în condițiile stabilite prin contractul individual de muncă. Drepturi. De precizat că angajatul care muncește de acasă beneficiază de toate drepturile recunoscute prin lege și prin contractele colective de muncă aplicabile salariaților al căror loc de muncă este la sediul angajatorului. Însă, prin contractele colective de muncă și/sau prin con-tractele individuale de muncă se pot stabili și alte condiții specifice privind munca la domiciliu, care trebuie să respecte legislația în vigoare.


Comentează știrea

giony
25 septembrie 2014
Cursuri afaceri online GRATUIT

Cursuri afaceri online GRATUIT. Daca vrei sa inveti cum sa castigi cel putin 300 $ pe luna trimite mesajul "trimite curs" la mail : [email protected] si vei primi toate informatiile necesare.Rog seriozitate ,pentru ca voi lucra numai cu oameni corecti,seriosi ,harnici si perseverenti si care stiu sa astepte rasplata interziata.Drumul este lung si sigur,dar asigura stabilitatea financiara pe viata.

giony
25 septembrie 2014
ANUNT IMPORTANT PENTRU TINE!

ANUNT IMPORTANT PENTRU TINE! Timpul este capital pretios, investeste-l cu folos! Consultant firma multinationala ofer activitate part-time (2-3 ore/zi), pentru obtinerea de venituri suplimentare in domeniul Network Marketing ; activitate inteligenta, necesitand studii medii sau superioare. Avantaje: venit imediat, venit permanent, venit rezidual, diferite bonusuri substantiale. INSTRUIRE GRATUITA! Pentru detalii trimite "vreau " la : e-mail : [email protected].

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 14 Iunie 2014
Stire din Cetățenești : Colțul constănțeanului supărat
Pagina a fost generata in 1.1866 secunde