Ce gătim astăzi

213
1
Ce gătim astăzi - sitecegatim-1413557563.jpg
Aperitiv de toamnă-iarnă. Ingrediente: 3 roșii, o mână de spanac, un castravete, 200 g fasole boabe roșie fiartă, un ardei, 3 fire ceapă verde, 100 brânză feta, 2-3 linguri zeamă de lămâie, 4 linguri ulei de măsline, câteva fire de oregano proaspăt sau 1/2 linguriță oregano uscat, ridichi (facultativ), sare, piper. Mod de preparare: Se spală spanacul, se rupe bucățele și se pune într-un bol. Se curăță castravetele, se taie rondele și se adaugă la salată împreună cu roșiile și ardeiul tăiate felii. Fasolea boabe gata fiartă se adaugă și ea la salată, la fel și ceapa tăiată mărunt, împreună cu foile verzi. Se asezonează cu sare, piper, ulei și zeamă de lămâie. Se toacă firele de oregano, se taie cubulețe brânza feta, se adaugă la salată și se amestecă pentru omogenizare Se poate servi și cu o felie de pâine alături. 


Pește cu mere. Ingrediente: 10 felii pește, 2 linguri oțet, 50 gr slănină, o ceapă, 5 mere, un pahar smântână, lămâie. Mod de preparare: Feliile de pește se sărează și se stropesc cu zeamă de lămâie. Slănina se taie în bucățele și se pune într-o tigaie la foc mic. După ce s-a topit puțin, în untura fierbinte se pun feliile de pește, ceapa tăiată peștișori și feliile de mere curățate de coajă și de sâmburi. După câteva minute se lasă la foc mic. Feliile se vor întoarce pe cealaltă parte pentru a se prăji uniform. Înainte de servire, se adaugă smântâna.


Desert cu dovleac copt. Ingrediente pentru crustă: o cană biscuiți digestivi mărunțiți, 4 linguri de unt, un sfert linguriță de ghimbir răzuit, o linguriță miere de albine (opțional). Pentru cremă: 2 căni piure de dovleac copt, 4 linguri de unt, 2 pachete de cremă de brânză sau brânză de casă, o linguriță esență de vanilie, o linguriță scorțișoară, o linguriță ghimbir răzuit, un sfert linguriță sare de mare, jumătate cană zahăr pudră. Mod de preparare: Untul se topește și se combină cu biscuiții digestivi, ghimbirul răzuit și mierea de albine. Se pune crusta într-o tavă cu pereți detașabili și se presează cu ajutorul unui pahar. Se dă la cuptorul încins timp de șapte minute. Crema de brânză și untul se amestecă cu mixerul, după care se încorporează piureul de dovleac și condimentele. La final, se adaugă zahărul pudră și sarea de mare. Se  așază peste crusta răcită, se acoperă cu folie alimentară și se lasă la frigider șase ore.




Comentează știrea

EscorteDinRomania.ro
2 aprilie 2015
EscorteDinRomania.ro - Escorte Constanta, Escorte Cluj, Escorte Bucuresti, Escorte Iasi...

EscorteDinRomania.ro - Escorte Constanta, Escorte Cluj, Escorte Bucuresti, Escorte Iasi... www.EscorteDinRomania.ro -Escorte Constanta, Escorte Bucuresti, Escorte Brasov, Escorte Cluj, Escorte Iasi, Escorte Timisoara, Escorte Arad, Escorte Craiova, Escorte Targu Mures, Escorte Mures, Escorte Oradea, Escorte Satu Mare, Escorte Tulcea, Escorte Buzau, Escorte Pitesti... Lista detaliata pe judete pentru servicile de escorte din Romania si saloane de masaje erotice din Romania pe: www.EscorteDinRomania.ro escorte unice...

Articole pe aceeași temă

Vineri, 17 Octombrie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Miercuri, 15 Octombrie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Vineri, 10 Octombrie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Miercuri, 08 Octombrie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Marţi, 14 Octombrie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Joi, 09 Octombrie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Marţi, 07 Octombrie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Joi, 16 Octombrie 2014
Stire din Cetățenești : Pizza de casă
Luni, 13 Octombrie 2014
Stire din Cetățenești : Găluște cu prune
Pagina a fost generata in 1.6438 secunde