Ce gătim astăzi

260
1
Ce gătim astăzi - sitecegatim-1412601239.jpg
Saleuri cu cremă de brânză. Ingrediente pentru aluat : 250 g făină, 0,5 pachet praf de copt,125 g unt sau margarină, 1 ou, 2 gălbenușuri, zeama de la jumătate de lămâie, semințe de mac, semințe de susan, semințe de floarea soarelui, brânză de oi pentru umplutură, 100 g telemea de vacă, 100 g brânză proaspătă de vaci, 1 lingură smântână, 1 linguriță muștar, sare, piper. Preparare. 1. Se amestecă făina cu praful de copt, untul, oul bătut cu un gălbenuș și zeamă de lămâie. Se frământă, se acoperă cu folie transparentă și se păstrează la rece 30 minute. 2. Între timp, se prepară umplutura. Se pasează brânza proaspătă și se amestecă cu telemeaua rasă fin, muștarul și smântâna. Se potrivește la gust cu sare și piper și se freacă până ce devine o crema omogenă. 3. Se întinde aluatul într-o foaie groasă de 3 mm și se taie în romburi. Se pun într-o tavă de copt și se ung cu gălbenuș. Jumătate se presară cu mac, susan, semințe de floarea soarelui și brânză de oi rasă. Se coc în cuptorul încins, aproximativ 15 minute. 4. Se lasă saleurile să se răcească puțin și se ung cu crema de brânză. Se unesc două câte două, se pun pe un platou și se servesc ziua următoare.


Porc Stir-fry rapid. Înlocuiește tocănița clasică de care probabil te-ai și săturat cu o rețetă rapidă și gustoasă. INGREDIENTE: 2 linguri ulei de floarea soarelui, 3 linguri sos de soia, 4 căței de usturoi, zdrobit, 1 linguriță semințe de susan, 1 linguriță praf de chilli, 1 linguriță pastă de chilli, 1 ardei gras, tăiat felii, 100 g porumb fraged, tăiat felii pe lungime,  1 legătură ceapă verde, tăiată orizontal, păstrează câteva deoparte pentru ornate, 350 g carne de porc fără grăsime, tăiată fâșii, 250 g orez brun fiert, 1 lingură ulei de susan. MOD DE PREPARARE. 1 Combină 1 lingură ulei de floarea soarelui, sosul de soia, usturoiul, susanul, chilli  pastă și praful. 2. Încinge wok-ul la temperatura maximă și adaugă uleiul rămas și prăjește legumele amestecând continuu 3 minute, până când încep să se înmoaie. 3. Adaugă carnea și prăjește amestecând 5 minute  și adaugă chilli. Adaugă orezul și ține pe foc 2 minute. Servește cu ulei de susan și ceapă verde.




Comentează știrea

EscorteDinRomania.ro
2 aprilie 2015
EscorteDinRomania.ro - Escorte Constanta, Escorte Cluj, Escorte Bucuresti, Escorte Iasi...

EscorteDinRomania.ro - Escorte Constanta, Escorte Cluj, Escorte Bucuresti, Escorte Iasi... www.EscorteDinRomania.ro -Escorte Constanta, Escorte Bucuresti, Escorte Brasov, Escorte Cluj, Escorte Iasi, Escorte Timisoara, Escorte Arad, Escorte Craiova, Escorte Targu Mures, Escorte Mures, Escorte Oradea, Escorte Satu Mare, Escorte Tulcea, Escorte Buzau, Escorte Pitesti... Lista detaliata pe judete pentru servicile de escorte din Romania si saloane de masaje erotice din Romania pe: www.EscorteDinRomania.ro escorte unice...

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 24 Septembrie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Miercuri, 24 Septembrie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Marţi, 23 Septembrie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Luni, 22 Septembrie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Joi, 18 Septembrie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Miercuri, 17 Septembrie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Vineri, 19 Septembrie 2014
Stire din Cetățenești : Cum pregătești carnea pentru friptură
Vineri, 19 Septembrie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Luni, 25 August 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Pagina a fost generata in 1.8079 secunde