Medicul de gardă

Ce boli trădează respirația șuierătoare

675

Articole de la același autor

"Am 63 de ani și, de ceva timp, ai mei îmi tot spun că nu mai respir normal, ca înainte, când dorm. Parcă fluier… Nu am dureri, mă simt la fel ca și înainte cu sănătatea, doar cu respirația am probleme. E posibil să fie de la vreo alergie sau e mai complicat? Vă mulțumesc pentru înțelegere. Victor Dan".

v v v

Într-adevăr, domnule Dan, după cum ne-a explicat dr. Omer Zișan, medic primar în cadrul Clinicii Homeomed, după explicațiile dumneavoastră este posibil să fie vorba despre ceea ce, în termeni medicali, se numește respirație șuierătoare. Din păcate, apariția acesteia ridică semne de întrebare, și asta din cauză că poate trăda infecții respiratorii precum bronșita sau emfizemul, poate fi principalul simptom al astmului, tot o boală respiratorie. Dar la fel de bine poate să apară din cauza unei alergii despre care încă nu v-ați dat seama.

Așa stând lucrurile, pentru determinarea cu precizie a cauzei, ar fi bine să luați legătura cu medicul dumneavoastră de familie, în măsură să se pronunțe ce trebuie făcut în continuare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 04 Noiembrie 2013
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Luni, 04 Noiembrie 2013
Stire din Cetățenești : Calendar
Luni, 04 Noiembrie 2013
Stire din Cetățenești : Întrebări de la cititori
Luni, 04 Noiembrie 2013
Stire din Cetățenești : Când riști  o leafă mai mică
Sâmbătă, 02 Noiembrie 2013
Stire din Cetățenești : Simptomele diabetului
Pagina a fost generata in 1.5703 secunde