Mai multe ştiri online:

Când se va tranșa problema maidanezilor?

Ştire online publicată Miercuri, 28 Martie 2012. Autor: Florica ZDRU
„Sunt nu un iubitor, ci un mare fan al câinilor, de rasă, maidanezi, mari, mici, oricum ar fi ei. Îi ador de mic copil, am dormit cu câine în brațe ani de zile. Problema e că acum stau la bloc și n-aș suporta să sechestrez un animal, care se simte bine în aer liber, în 70 de metri pătrați. Sunt extrem, extrem de supărat pe autorități pentru că nu reușesc, sau nu vor, să tranșeze odată pentru totdeauna problema maidane-zilor. Ceea ce văd eu acum sunt următoarele: pe de o parte, animale hămesite, veșnic flămânde, rănite de pietrele aruncate în ele, înjurate, iar pe de altă parte, oameni neno-rociți de maidanezii care atacă, după mine, mai mult din cauza foamei și dacă sunt iritați. Despre copiii care mor sfâșiați de câini, spun că este cel mai îngrozitor lucru care se poate întâmpla atât părinților, cât și societății”. L-am citat pe Bogdan Datcu, unul dintre milioanele de români terifiați de recenta tragedie petrecută la Suceava, unde un copilaș în vârstă de cinci ani a sfârșit în ghearele maidanezilor, pe care lipsa hranei și a apei îi transformă, din prieteni ai omului, în cei mai de temut dușmani.

Dinte pentru dinte…

Cititorul nostru așteaptă cu sufletul la gură ca această „dureroasă” situație să fie rezolvată înainte ca numărul victimelor, și în rândul oamenilor, și în cel al „nevinovatelor” animale să crească și iar să crească: „Nimeni nu câștigă din situația actuală, nici măcar câinii, care după nenorociri de genul celei întâmplate recent, drept răzbunare, sunt căsăpiți pe capete, cu aceeași bestialitate cu care și ei acționează. Dinte pentru dinte…”.

Pentru că nu există semnale că autoritățile ar dori ieșirea din acest cerc vicios, cititorul nostru, dealtfel mare iubitor de animale, consideră că momentul tranșării problemei maidanezilor nu mai suportă amânare. Întrebarea este dacă autoritățile conștientizează acest lucru? 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8695 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4050 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2781 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9047 secunde