Rețeta zilei
Banane caramelizate
Ingrediente: 3 banane, zahăr, ulei, făină.
Mod de preparare: Se ames-tecă patru linguri de făină cu apă. Bananele tăiate în bucăți de doi centimetri, se dau prin făină, apoi prin făină dizolvată în apă. Se prăjesc în ulei încins până se auresc, apoi se scurg de ulei. Se caramelizează trei linguri de zahăr. Apoi, în zahărul caramelizat, se tăvălesc bananele, se scot repede și se trec printr-un vas cu apă rece, apoi se servesc. În același mod se mai pot carameliza mere sau pere.
Mod de preparare: Se ames-tecă patru linguri de făină cu apă. Bananele tăiate în bucăți de doi centimetri, se dau prin făină, apoi prin făină dizolvată în apă. Se prăjesc în ulei încins până se auresc, apoi se scurg de ulei. Se caramelizează trei linguri de zahăr. Apoi, în zahărul caramelizat, se tăvălesc bananele, se scot repede și se trec printr-un vas cu apă rece, apoi se servesc. În același mod se mai pot carameliza mere sau pere.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Luni, 07 Februarie 2011
Luni, 07 Februarie 2011
Sâmbătă, 05 Februarie 2011
Sâmbătă, 05 Februarie 2011
Sâmbătă, 05 Februarie 2011
Vineri, 04 Februarie 2011