Așa ajuți florile din vază să reziste mai mult

615
Așa ajuți florile din vază să reziste mai mult - siteasaajutiflorile-1395582151.jpg
Specialiștii Casă și grădină spun că florile tăiate își vor menține prospețimea și calitățile mai mult timp dacă vor fi păstrate în soluții conservante. Nu este neapărată nevoie să le căutați în comerț, întrucât puteți să apelați cu încredere chiar la rețetele preparate de dumneavoastră în casă.


Iată ingredientele de care aveți nevoie pentru a obține aceste soluții  conservante: Rețeta nr. 1: un litru de apă, 2 linguri suc de lămâie, o lingură de zahăr și jumătate linguriță decolorant de rufe sau jumătate aspirină. Rețeta nr. 2: 250 - 500 ml de băutură 7UP, o cantitate egală de apă, jumătate linguriță decolorant de rufe sau jumătate aspirină.


De asemenea, este obligatoriu să introduceți tijele florilor în soluție pe o porțiune de trei – zece centimetri. La fel de important este să schimbați soluțiile la patru – cinci zile.


Cu alte cuvinte, dacă veți acorda florilor câteva minute din timpul dumneavoastră, vă veți bucura de prospețimea și parfumul lor zile de-a rândul! Având în vedere finalitatea, chiar merită efortul! 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 28 Ianuarie 2014
Stire din Diverse : Sfaturi despre ghivecele pentru plante
Miercuri, 27 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Plante rezistente la frig
Vineri, 08 Noiembrie 2013
Stire din Politică-Administrație : Seră nouă de flori la Cernavodă
Vineri, 30 August 2013
Stire din Diverse : Florile lunii septembrie
Pagina a fost generata in 2.3435 secunde