Apeluri de la cetățeni

145
Punctaj

Steluța Pricop, din Ovidiu: La determinarea punctajului mediu anual se utilizează salariile brute sau nete, după caz, dar și sporurile care au făcut parte din baza de calcul a pensiei, precum și sporurile cu caracter permanent, în conformitate cu prevederile legilor în vigoare.

Cât privește adresa Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, aceasta este următoarea: strada Răzoare nr. 2 - 4, sectorul 6 - București (tel. 021-408 7400).

Răspundere

Carmen Vâlcu, din Constanța: În fața adunării generale, președintele răspunde de rezolvarea situațiilor litigioase apărute în cadrul asociației de proprietari. De asemenea, tot președintele reprezintă asociația în relațiile cu terții, dar și din punct de vedere juridic.

Adopție

Liliana Dună, din Constanța: Persoana care adoptă poate fi necăsătorită sau căsătorită. În cazul celor căsătoriți, la care dumneavoastră faceți referire, numai unul dintre soți devine adoptator (de exemplu, un soț adoptă copilul celuilalt soț, care poate fi dintr-o căsătorie precedentă sau din afara căsătoriei).

Timpul de muncă

A. Cetin, din Constanța: Atunci când munca se efectuează în schimburi, durata timpului de muncă va putea fi prelungită peste opt ore pe zi și peste 48 de ore pe săptămână, cu condiția ca media orelor de muncă, calculată pe o perioadă maximă de trei săptămâni, să nu depășească opt ore pe zi sau 48 de ore pe săptămână.

Rețineți

Alexandra Turașcu, din Constanța: Contractul dumneavoastră de muncă poate să înceteze și ca urmare a voinței dumneavoastră. Ar fi bine să reveniți cu mai multe amănunte, dacă doriți să vă ajutăm cu alte informații. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 20 Aprilie 2012
Stire din Cetățenești : "Câinele meu n-are pic de maniere!"
Vineri, 20 Aprilie 2012
Stire din Cetățenești : Au dreptul nepoții la moștenire?
Pagina a fost generata in 1.5093 secunde