Apeluri de la cetățeni

167
Recuperați!

Maria F., din Constanța: În cazul în care vi s-au reținut din salariu sume mai mari decât cele datorate, va trebui să cereți creditorului restituirea lor.

Excepții

Denisa Tudor, din Mangalia: Există și unele lucrări pentru care nu este nevoie de autorizație de construire, respectiv, cele care nu modifică structura de rezistență, caracteristicile inițiale ale construcțiilor sau aspectul arhitectural al acestora; reparații la acoperișuri, învelitori sau terase, atunci când nu schimbă forma acestora și a materialelor din care sunt executate; reparații la împrejmuiri; zugrăveli și vopsiri interioare, reparații la instalații interioare, înlocuiri de pardoseli etc.

Acord

Aurel Alexandru Ionescu, din Constanța: În mod excepțional, perioada detașării poate fi prelungită pentru motive obiective ce impun prezența salariatului la angajatorul la care s-a dispus detașarea, cu acordul ambelor părți, din șase în șase luni.

Sesizare

Andreea Turcu, din Constanța: Adresa Oficiului pentru Protecția Consumatorului este următoarea: str. Poporului nr. 121 bis. Telefon:

0241/550.550. Fax: 0241/631.528. Email: [email protected]

Recalculare

Silvia Zamfir, din Constanța: Indiscutabil, atâta vreme cât încă lucrați, legea vă dă dreptul d să solicitați, din 12 în 12 luni, recalcularea pensiei pentru limită de vârstă de care beneficiați în prezent.

Opțiuni

Valeria Trandași, din Constanța: Potrivit Statutului C.N.A.S., aprobat prin Ordinul nr. 222/4 noiembrie 2005, cap. 4 ("Relații cu asigurații"), art. 31, alin. 1 și 2, cei din sistemul de asigurări sociale de sănătate asigurații au dreptul să-și aleagă medicul de familie, medicul specialist din ambulatoriu, unitatea spitalicească ce le va acorda servicii medicale.

Reglementări

Lucreția Dragu, din Constanța: Pentru unele activități, locuri de muncă și categorii de personal prevăzute în contractele colective de muncă de la nivelul unității, timpul de muncă poate fi parțial, deci corespunzător unor fracțiuni de normă. La cerere, salariații încadrați cu timp de muncă parțial vor putea fi încadrați cu timp de muncă normal, dacă există posturi vacante și dacă întrunesc condițiile ocupării acestor posturi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.508 secunde