Apeluri de la cetățeni

329
Apeluri de la cetățeni - telefon-1326647242.jpg
Fond rulment

Ioana Trandafir, din Constanța: Dacă s-a hotărât în cadrul adunării generale a proprietarilor, va trebui să achitați și dummneavoastră fondul de rulment. La fel se întâmplă și cu zugrăvirea clădirii. Va trebui să plătiți întreaga sumă, iar dacă apreciați că ea a fost calculată în mod nelegal, trebuie să vă adresați instanței de judecată și să cereți restituirea banilor încasați ilegal.

Decizii interne

Luminița Antohi, din Constanța: În cazul în care repausul în zilele de sâmbătă și duminică ar prejudicia interesul public sau desfășurarea normală a activității, repausul săptămânal poate fi acordat și în alte zile stabilite prin contractul colectiv de muncă aplicabil sau prin regulamentul intern.

Reglementare

Sorina Panait, din Constanța: În orice anunț publicitar și în orice ofertă pentru un contract de credit destinat consumatorilor, afișate în locuri publice, prin care o persoană declară că acordă un credit sau intermediază încheierea unui contract de credit și prin care se indică o dobândă sau orice alte cifre referitoare la costul creditului, trebuie să se menționeze dobânda anuală efectivă, în mod clar și inteligibil, iar scopul comercial al acestor informații trebuie să fie expus foarte clar, prin folosirea limbajului obișnuit.

Reglementări

Aura Manole, din Lazu: Suma ce reprezintă ajutorul de deces se acordă o singură dată persoanei care face dovada că a suportat cheltuielile de înmormântare.

Înțelegere

Mioara Suciu, din Constanța: În situația în care există o învoială a părților implicate într-o acțiune de partaj cu privire la cotele cuvenite, instanța poate dispune împărțirea bunurilor comune potrivit acelei înțelegeri.

Tichete masă

Florica Liță, din Mangalia: Angajatorii nu pot acorda mai mult de un tichet de masă pentru fiecare zi lucrătoare din luna pentru care se efectuează distribuirea. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3577 secunde