Anul 2010 bate la ușă, iar cititorii noștri își fac planuri optimiste

991
Anul 2010 bate la ușă, iar cititorii noștri își fac planuri optimiste - b9a97f4e21cfcfbf0381ca4027e2b4a4.jpg
În prag de An Nou, ne face multă plăcere să surprindem câteva din gândurile cu care cititorii noștri încearcă să deschidă porțile de vise ale lui 2010:

l Magda Ion, 37 ani: "Ce ar fi Anul Nou dacă nu aș avea și eu, ca tot omul, vise, planuri... mărețe pentru el? Eu sunt contabilă și iubesc la nebunie cifrele. Așa se face că tot ce îmi propun se bazează pe cifre, bună organizare și proiecte cu cap și coadă. Nu prea îmi plac poeziile, iar tot ce regret este că nu mai sunt copil. De aceea, mi-aș dori foarte mult ca în 2010 să redevin acel copil care se bucura de orice și credea că orice vis se poate împlini. Pentru că nu s-a terminat criza, vreau ca cifrele din situațiile mele să nu mă mai streseze ca în 2009! La mulți ani și bucurii dum-neavoastră și cititorilor care vă iubesc sau, de ce nu, vă mai și critică!".
l S. Solomon, 52 ani: "Am și eu un mic magazin și îmi doresc din tot sufletul ca în anul care vine să pot trece cu zâmbetul pe buze peste orice probleme care vor apărea și să știu că ele se vor rezolva fără ca eu să mai fiu atât de stresat din cauza lor. Doresc tuturor un An Nou fericit și fără criză!".
l Cornelia Toma: "Eu locuiesc în zona Delfinariu și mă deranjează cumplit că a fost ras refugiul pentru pietoni, cu acoperișul de rigoare cu tot, care exista în dreptul Delfinariului, pe unde circulă autobuzele 40 și 102. N-am înțeles de ce s-a preferat să fim lăsați la discreția intemperiilor atâta vreme cât aveam o alternativă atât de bună, mai ales că fiind aproape de mare, bate foarte tare vântul! În dreptul Teatrului Fantasio există un refugiu cu acoperiș și băncuțe comode. Îmi doresc extrem de mult ca Anul Nou să ne readucă refugiul care ne făcea așteptarea în stație mai ușoară, atât vara cât și iarna și sperăm ca domnul primar să fie receptiv, măcar de această dată, la dorința noastră! Nu vrem băncuțe ca la Fantasio, ne mulțumim cu ceea ce am avut înainte! Vă mulțumesc și vă doresc și dumneavoastră La mulți ani!".
l Cristina M., 34 ani: "Dacă tot m-ați întrebat ce-mi doresc de la Anul Nou, sincer, aș vrea să mă ajute să gătesc mai mult pentru soțul meu și fetița noastră și să nu mai comand atâta pizza, că ni s-a aplecat la toți! Dacă voi reuși să fiu o bună gospo-dină așa cum este mama mea, eu mă voi declara mulțumită de anul 2010. Pentru că, în rest, slavă Dom-nului, până acum ne-a mers binișor și suntem sănătoși, ceea ce nu-i chiar de colo! La mulți ani dumneavoastră și cititorilor dumneavoastră!".
l Diana Ion, 41 ani: "În iulie 2009, am avut un accident de mașină, însă Dumnezeu m-a ajutat și am scăpat cu viață. M-am lovit eu ceva, dar m-am... reparat destul de repede. În schimb, mașina e și acum pe butuci. Așa că m-am gândit ca la cumpăna dintre ani să-mi pun o dorință mai șucară, adică să mă ajute Anul Nou să învăț mersul pe bicicletă, că e mult mai ieftin, mai ales acum, pe criza asta economică! Pentru alții ar putea fi o dorință de copii, dar pentru mine e una importantă. Doresc tuturor oamenilor să fie capabili să aprecieze sănătatea și să se mulțumească cu ceea ce reușesc să obțină prin munca proprie! Un An Nou mai bun întregului colectiv de ziariști de la Cuget liber!"
l Ilinca P., 47 ani: "Eu am foarte multe, poate chiar tone de dorințe pentru 2010, și cele mai multe pentru copiii mei. Dar este criză economică și trebuie să fiu mai realistă și să mă declar mulțumită și fericită dacă voi reuși să pun punct la toate… crizele de orgoliu ale copiilor mei. Care, tineri fiind, nu știu s-o lase mai moale cu nimic. Sper să-i conving că trebuie să vadă întotdeauna jumătatea plină a paharului și să aibă mai multă răbdare! Dumneavoastră, ziariștilor de la Cuget liber, ziar pe care îl citesc cu interes și plăcere, vă doresc să fiți la fel de curioși și să săpați în tot și în toate cât mai adânc, pentru ca nouă, cititorilor dumneavoastră și constănțenilor, în general, să ne fie un pic mai bine în 2010, chiar dacă sunt vremuri de criză! La mulți ani tuturor!".
La rândul nostru, le dorim tuturor cititorilor noștri ca în 2010… să servească porții cât mai mari de optimism, să depășească mai ușor inerentele dificultăți ale vieții și să aibă parte de multă sănătate!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3251 secunde