Medicul de gardă

Albirea dinților la fumători, acasă

1169
2
Albirea dinților la fumători, acasă - pasta-1380254667.jpg

Articole de la același autor

"Sunt fumătoare de mulți ani și mi s-au îngălbenit dinții. Sora mea folosește produse din comerț și dau randament, dar ea nu fumează. La fumători, produsele astea au cât de cât efect? Vă mulțumesc anticipat pentru explicații, Lucia".

Chiar și fumătorii acceptă că pot fi ușor recunoscuți printr-un simplu zâmbet, care va scoate la iveală dinți, în majoritatea cazurilor, dinți mai puțin albi, la fumătorii înrăiți, chiar galbeni. Și totul din cauză că nicotina nu atacă doar plămânii și alte organe, ci și dantura. Pentru a ține situația sub control, medicul stomatolog Loredana Stănică este de părere că fumătorii ar trebui să facă vizite mai des la stomatolog față de nefumători. Iar pasta de dinți folosită zilnic să fie neapărat una specială, recomandată de speci-alist, în funcție de problemele fiecăruia.

Albirea dinților. Cât privește metodele de albire a dinților, fumătorii pot recurge la ele fie acasă, fie la un cabinet stomatologic. Metodele de albire care pot fi folosite acasă constau, în general, în utilizarea unor paste de dinți care pot curăța petele de pe suprafața dinților. Însă această curățare este una superficială. În aceste condiții, o albire a dinților mai eficientă și sigură va fi obținută la un cabinet stomatologic autorizat, prin utilizarea unor geluri de albire sau a luminii laser. De altfel, trebuie știut că efectele de albire a dinților pot apărea după aproximativ o oră sau, în funcție de metoda folosită, după șase zile. În același timp, tratamentul de albire poate acționa pe grupe de dinți sau pe ambele arcade.

Important! Fumătorii cu proble-me dentare pot beneficia de albi-rea dinților doar după un tratament dentar.

Comentează știrea

Florica
18 noiembrie 2013
Albirea dintilor cu Ibright

Un kit foarte eficient pentru albirea dintilor este Ibright. Produsul se gaseste pe www.ibright.ro si e alcatuit din mai multe componente gen: lampa cu led, geluri de albire si proteza!

Cosmina
6 decembrie 2013
Albirea dintilor

Florica in cat timp ti-ai albit dintii cu kit-ul ala? Mersi fain!

Articole pe aceeași temă

Luni, 21 Ianuarie 2013
Stire din Cetățenești : Albirea dinților, la întâmplare?
Pagina a fost generata in 1.1216 secunde