Video VIDEO. Momentul în care o mașină Tesla explodează brusc într-o parcare

442
VIDEO. Momentul în care o mașină Tesla explodează brusc într-o parcare - untitled-1556006490.jpg
Constructorul auto american Tesla a anunțat luni că a trimis o echipă de investigații la Shanghai, după ce pe Internet a apărut o înregistrate video care arată cum un automobil electric produs de Tesla a izbucnit brusc în flăcări, transmite AFP, citat de Agerpres.


Provenită de la o cameră de supraverghere, înregistrarea video a fost publicată duminică pe rețeaua socială Weibo, cu hasthtag-ul "Tesla ia foc singura" ("Tesla self-ignites"), și până acum a ajuns la peste 22 milioane de vizualizări.


Înregistrarea video surprinde o mașina Tesla parcată într-un garaj care scoate fum de sub capota, cu câteva momente înainte sa fie cuprinsa de flăcări. Tesla nu a confirmat despre ce model este vorba însă comentariile de pe rețelele sociale susțin că este vorba de Model S.


"Urmează să contactăm și să cooperăm cu autoritățile relevante pentru a înțelege ce s-a întâmplat. Potrivit informațiilor disponibile până acum nu au fost victime", a reacționat Tesla într-un mesaj publicat pe contul său oficial de Weibo.


Acesta este ultimul incident care afectează imaginea Tesla în acest an, tocmai într-un moment în care grupul încearcă să își extindă prezența în China. În luna ianuarie, Tesla a rechemat la service peste 14.000 de autoturisme Model S în China, în cadrul eforturilor demarate la nivel global pentru a înlocui airbag-urile produse de firma japoneză Takata. În luna martie, o greșeală de etichetare făcută de administrația vamală din Shanghai a dus la suspendarea temporară a aprobărilor pentru un lot de autoturisme Tesla.


Constructorul auto american construiește în prezent la Shanghai prima sa uzină de asamblare din afara SUA. În acest fel Tesla vrea să se implanteze mai bine pe cea mai mare piață auto din lume și să evite impactul tensiunilor comerciale dintre Beijing și Washington.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7159 secunde