O Skoda cum rar mai găsești. Merită însă 5.000 de euro?

8518
O Skoda cum rar mai găsești. Merită însă 5.000 de euro? - masini-1521981552.jpg

Articole de la același autor

Ionuț Popa, un cititor al "Cuget Liber" și pasionat de mașini, cere un sfat prin intermediul ziarului nostru: să cumpere sau nu o Skoda de colecție, pentru care prețul este însă destul de "piperat"? 


"Am găsit pe unul dintre cele mai mari site-uri internaționale de vânzări auto un model rar de Skoda: 105 L, fabricat în 1981. Proprietarul, cu domiciliul în Germania, spune că mașina este înmatriculată, fiind în perfectă stare de funcționare. Nu are mulți kilometri la bord, circa 70.000, motorul este pe benzină (nici nu cred că există motorizare Diesel la asemenea modele), dar prețul este destul de mare: 5.000 de euro. Este unic proprietar. Merită oare investiția?", a scris Ionuț Popa. 


XXX 


Trebuie puse în balanță toate aspectele. În primul rând, trebuie ținut cont de faptul că, în afară de plata inițială, vor mai fi și alte cheltuieli: transport în România, înmatriculare, plus mici reparațiii, pentru că îmi vine greu să cred că o mașină de 37 de ani poate trece "din prima" de RAR. Așadar, prețul total devine semnificativ mai mare. Pasiunea va înclina, clar, balanța! 
Dacă aveți și alte opinii, le așteptăm! 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2305 secunde