Ford Puma, noul model care se va produce la fabrica din Craiova

491
Ford Puma, noul model care se va produce la fabrica din Craiova - 555898l610x390b9e2cd1f9-1554277556.jpg
Modelul Ford Puma se va produce din acest an la fabrica din Craiova, unde în acest moment se fabrică SUV-ul de clasă mică Ford EcoSport și motorul EcoBoost, a anunțat, miercuri, producătorul.

"Puma va intra în vânzare la finalul acestui an și va fi produs în condiții excepționale de calitate și profesionalism la uzina Ford din Craiova, în urma unei investiții începute în anul 2008, care astăzi totalizează aproape 1,5 miliarde de euro", afirmă reprezentanții Ford într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, Puma se alătură unei game în expansiune de SUV-uri și crossovere Ford la nivel european, aceasta incluzând Fiesta Active, Focus Active, EcoSport, Kuga, Edge și noul Explorer Plug-in Hybrid.

"SUV-urile reprezintă acum mai mult de 20% din vehiculele comercializate de Ford în Europa. Vânzările de SUV-uri Ford au crescut în 2018 la nivel european cu peste 19 procente", mai spun reprezentanții Ford.

În luna noiembrie 2018, Ford a demarat procedurile pentru angajarea a încă 1.700 de persoane, iar conducerea companiei s-a întâlnit cu primari din aproximativ 30 de localități din județul Dolj și cu reprezentanți ai Consiliului Județean cărora le-a prezentat oferta cu noilor locuri de muncă. Compania a solicitat sprijin pentru transmiterea informației în localitățile situate pe o rază de până la 35 km de Craiova, anunțând că le va deconta angajaților și o parte din cheltuielile de transport. Ford a devenit în 2018 cel mai mare angajator din județul Dolj, cu peste 4.400 de salariați.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5082 secunde