Exclusiv Auto va invită la SEAT Open Doors

678
Exclusiv Auto va invită la SEAT Open Doors - seat1920x1080-1570793404.jpg
Exclusiv Auto, dealer SEAT in Constanța, invită publicul constănțean să testeze tehnologia de ultimă generatie a mărcii SEAT pe 12 octombrie intre orele 10:00-18:00 la showroomul din Strada Dumbrăveni nr 70, sens giratoriu Tomis Plus.

Pe parcusul zile de sambătă vor putea fi testate: Noul SEAT Tarraco, SEAT Ateca, SEAT Arona și SEAT Leon. Vino să descoperi modelul care ți se potriveste și vei primi cele mai bune oferte din stoc.

Cel mai nou lansat model al gamei SEAT, noul Tarraco va fi si aceasta disponibil pentru test drive. SEAT Tarraco marchează intrarea SEAT pe segmentul SUV-urilor mari. Modelul, disponibil și într-o versiune cu șapte locuri, completează oferta mărcii pe segmentul SUV după lansarea Ateca și Arona în 2018. Tarraco incorporează cele mai noi tehnologii gândite de specialiștii grupului Volkswagen. Testele de siguranță EuroNCAP au dovedit că noul Tarraco are alura unui lider obținând cel mai bun punctaj la capitolul protecția pasagerilor și a pietonilor și note foarte bune pentru sistemele de asistență din dotare.

Cel mai mare SUV din potofoliul SEAT incorporează tehnologii de ultimă oră dezvoltate de Grupul Volkswagen fiind realizat pe arhitectura platformei MQB-A, cu ampatament lung. Dimensiunile mari au inspirat echipa de design să găsească un echilibru între estetică și caracterul practic. Tarraco are o lungime de 4.735 mm și o înălțime de 1.658 mm, oferind un interior spațios și un exterior impunător. Cu toate acestea, imaginea de ansamblu este marcată de sinteza dintre agilitate și robustețe.

Partener in acest eveniment este Porsche Finance Group, finanțator și asigurator oficial al mărcii SEAT în Romania.

Pentru detalii și programări contactați consilierul nostru de vânzări, Mirabela Nicolau: 0723.155.773 sau pe www.exclusivauto.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1128 secunde