Dacia lansează un nou model în 2019

816
Dacia lansează un nou model în 2019 - daciadusterpickup084446600-1549655065.jpg
Dacia va lansa în acest an o versiune oficială Duster Pick-Up și cel puțin trei ediții speciale pentru modelele pe care le are în gamă, potrivit lui Hakim Boutehra, directorul general Renault Commercial Roumanie.

Grupul Renault România – cu mărcile Dacia, Renault și Nissan – a încheiat un an 2018 cu rezultate foarte bune, iar 2019 va fi un an cel puțin la fel de interesant pentru că se va lansa oficial Duster Pick-Up și vor fi introduse ediții speciale pentru unele modele Dacia.

Toate cele trei mărci de sub umbrela Renault Commercial Roumanie au crescut substanțial ca vânzări sau cotă de piață, noul Duster este foarte bine primit de clienți și există mare interes pentru versiunile bine echipate, Renault Megane Sedan e lider în segmentul său, iar Nissan LEAF se bucură de interes foarte mare din partea clienților de mașini electrice.

"Acum este în procedură de omologare spre a putea fi vândută. […] Sunt implicați specialiștii de la Romturingia, specialiștii noștri de la RTR Titu și departamentul nostru de marketing. Va fi o mașină orientată spre muncă, nu va fi ca Oroch", a declarat Hakim Boutehra, directorul general al Renault Commercial Roumanie, în cadrul unui interviu acordat publicației 0-100.

Boutehra se referă la Duster Oroch, o versiune pick-up pentru Duster care a fost lansată în 2015 pe piețele din America de Sud sub brandul Renault. Nu este clar când se va lansa Dacia Duster Pick-Up, însă sursa citată estimează că vânzările vor începe în al doilea trimestru al acestui an.

Sursa: realitatea.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6427 secunde