2.000 de euro pentru un ARO 243, motor Brașov. E mult, e puțin?

8152
5
2.000 de euro pentru un ARO 243, motor Brașov. E mult, e puțin? - aro-1506004971.jpg

Articole de la același autor

"Am găsit pe internet, pe un site de vânzări auto, mașina din imagine. Este un ARO 243, în stare foarte bună de funcționare, spune proprietarul. Mașina este înmatriculată, are și remorcă, pare «țeapănă», dar prețul - 2.000 de euro - mi se pare exagerat. Mă gândesc la taxe, impozite, reparații ulterioare. Are motor de Brașov. Ce mă sfătuiți, să o cumpăr, credeți că face banii?"

Aceasta este scrisoarea trimisă pe adresa redacției de Anton Postolache, un cititor al ziarului nostru, care dorește să achiziționeze un Aro.

Dacă aveți experiență în domeniul auto și îl puteți sfătui, nu ezitați să o faceți! 

Comentează știrea

Marcel
22 septembrie 2017
Aro

Avand in vedere capacitatea motorului e de peste 3000 cm3 deci vei avea un impozit de mama focului. Apai asigurarea Intretinerea nu e foarte scumpa. Dar daca nu are servo directia lasa de dorit. Succes!!

Ovidiu
26 septembrie 2017
Aro

Acum merita pana in 1500 euro dar cu trecerea timpului ii creste valoarea daca e pastrat functional. Sunt din ce in ce mai putine si e un lucru bun sa mai pastram ceva din munca parintilor/bunicilor nostrii.

Liviu
9 octombrie 2017
Aro

In exploatare, autoturismul de teren Aro, prezinta doar doua deficiente: NU ESTE NICI AUTOTURISM, NICI DE TEREN. Este ieftina la intretinere, dar ITZ trebuie facuta permanent, altfel riscati ca la orice control in trafic sa fiti depistat cu jocuri la sistemul de directie sau probleme la sistemul de franare al autovehicolului. Depinde scopul pentru care v-ati propus sa achizitionati acest model.Pentru orice model de ARO există intotdeauna si ale variante chiar mai ieftine si cu un confort și aspect mult mai bun.Am fost posesorul celor doua modele Aro 244(motor Campulung) si 243(motor Brasov), deci va relatez din propria experienta.Decizia va apartine, in rest va doresc toate cele bune!

hingheru
5 noiembrie 2017
sfat

nici REMAT nu-l mai primeste

dani
20 martie 2018
stiu

am avut si eu un aro de nou in 92 la m tinut 20 ani dupa care lam dat la rabla si am luat tot un duster nou . parerea mea este ce faci cu el pt a merge cind si cind e bun dar in fiecare zi iti spun din experienta este o aventura tare .Eu l am reparat nu a fost in servis o zi .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9401 secunde