Zilele Diversității, la Constanța

107
Zilele Diversității, la Constanța - zilelediversitatii-1521717458.jpg
Mâine, încep la Constanța Zilele Diversității 2018. Evenimentul este organizat de Asociația pentru Promovarea Egalității între Tineri ADAPTO, Asociația Împreună pentru Viitor Constanța, Comitetul Național pentru Drepturile Copilului Constanța, Asociația Grupurilor Locale de Tineret - Filiala Constanța, AIESEC Constanța, Asociația Logopezilor din România - Filiala Constanța, CREATIVE+ Asociația pentru Promovarea Educației Creativ-Ecologiste si Abilităților Inovative și Asociația Nevăzătorilor din România – Filiala Interjudețeană Constanța și sărbătorește diversitatea și impactul pozitiv al acesteia asupra modalității de expresie, cultură și a modului cum vedem viața.


Astfel, la centrul comercial Tom, de vineri și până duminică inclusiv, se vor derula activități precum "Go global", "Delfinii creativi", Scrisoare pentru normalitate, simpozionul "Educație multiculturală, educație pentru viitor", ateliere de creație, precum și expozițiie, dar și spectacolul "Diversitatea pentru toți". 


Zilele Diversității 2018 este un eveniment care a fost inclus pentru al patrulea an consecutiv în campania "Week Against Racism", inițiată de UNITED for Intercultural Action, campanie care anul acesta are sloganul "Diversity – never enough!"(Diversitatea – niciodată îndeajuns!). Campania este organizată în fiecare an în jurul zilei de 21 martie - Ziua Internațională a Eliminării Tuturor Formelor de Discriminare și la care iau parte organizații non-guvernamentale, școli, consilii locale, din toată Europa. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8843 secunde