Zeci de români blocați pe aeroport, după ce cursa lor a fost anulată

138
Zeci de români blocați pe aeroport, după ce cursa lor a fost anulată - ryanair-1523259340.jpg

Articole recomandate

Zeci de români au rămas blocați pe Aeroportul Ciampino din Roma, în prima zi de Paște, după ce cursa RyanAir care trebuia să îi aducă acasă a fost anulată, iar unii dintre ei au fost reprogramați pentru curse de miercuri, joi sau vineri.

Oamenii spun că au fost reprogramați pentru curse de miercuri, joi sau vineri, însă compania s-a oferit să le achite doar o noapte de cazare, iar mulți sunt revoltați pentru că nu își permit să stea la Roma încă două, trei sau patru nopți.

Sunt însă și români care au refuzat oferta și au vrut să se întoarcă în această noapte la București, plătind peste 200 de euro pentru un bilet.

"Mi s-a oferit o noapte de cazare în această seară și zbor vineri seara, voi cere rambursarea și caut zbor. Miercuri trebuie să fiu la muncă, nu-mi permit să stau până vineri pe buzunariul propriu. Am avut o săptămână de vacanță, azi trebuia să mă întorc. Ni s-a zis că a fost o grevă din Franța, multe persoane au rămas la Roma. Unii se văitau că au 80 de euro în buzunar în condițiile în care se oferă o zi de cazare. Zborurile au început să fie joi, vineri pentru că până atunci sunt toate ocupate", a spus o pasageră, la Digi 24. Ea a adăugat că este însoțită de un copil de 8 ani, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.0647 secunde