Zeci de piloți de avioane și membri ai echipajelor depistați pozitiv la COVID 19

417
Zeci de piloți de avioane și membri ai echipajelor depistați pozitiv la COVID 19 - avion-1640545261.jpg

Articole de la același autor

Este haos total pe aeroporturile din multe ţări, conform tvr.ro. Companiile aeriene din Statele Unite au anulat 1700 de zboruri. Decizia a fost luată după ce zeci de piloţi şi membri ai echipajului au fost depistaţi pozitiv la COVID 19. O situaţie similară se înregistrează şi în Spania sau China.

Zeci de mii de oameni şi-au văzut spulberate planurile de a călători. Au fost afectate atât zborurile interne, cât şi cele internaţionale. Este a treia zi în care se anulează masiv zboruri din cauza pandemiei. 2000 de curse au fost decalate. Cel puţin o companie a anunţat că intenţionează să oprească alte zboruri.

Perioada sărbătorilor este, de obicei, foarte aglomerată pentru transporturile aeriene dar răspândirea rapidă a tulpinii Omicron a coronavirursului a dus la creşterea numărului de îmbolnăviri. Mulţi piloţi şi membri ai echipajelor au fost siliţi să intre în carantină.

În ciuda agitaţiei din aeroporturi, companiile nu s-au speriat: United Airlines a anulat doar 230 de zboruri din 4000 cât operează zilnic, iar Delta Airlines doar 344 din 3000. Transportatorii au anunţat că lucrează intens la reprogramarea curselor.

Cele mai afectate aeroporturi sunt cele din Atlanta, New Jersey, Los Angeles şi New York. La scară globală au fost anulate peste 7000 de zboruri.

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7153 secunde