€ 4.734
£ 5.2448
$ 4.2129

Mai multe ştiri online:

Zeci de migranți, găsiți într-un camion înmatriculat în România!

Ştire online publicată Luni, 19 Octombrie 2015. Autor: Cuget Liber Online.
foto: romaniatv.net
Zeci de migranți, găsiți într-un camion înmatriculat în România! - imigrantii47690600-1445235083.jpg
31 de migranți transportați cu un camion înmatriculat în România și condus de un șofer turc au fost reținuți în noaptea de duminică în apropiere de Malko Târnovo, la granița bulgaro-turcă, a declarat Deian Mollov, director adjunct al Direcției Regionale a Poliției de Frontieră, citat de agenția BTA.

Mollov și ministrul bulgar al apărării Nikolai Nencev, care au vizitat Elhovo, au declarat jurnaliștilor că se așteaptă ca presiunea migratorie să crească în lunile de iarnă.

"Dacă este necesar, suntem gata să asigurăm o asistență deplină în paza frontierei bulgaro-turce și să consolidăm prezența militarilor acolo", a spus Nencev.

Întrebat dacă armata poate recurge la forță și arme de foc, Nencev a răspuns că acest lucru se poate întâmpla doar în condiții inevitabile de apărare. Ministrul a explicat că instrucțiuni specifice pentru militari au fost deja stabilite. Ei ar trebui să respecte cu strictețe legislația națională, legislația internațională și Carta ONU, notează BTA.

Nencev a precizat că scopul vizitei sale a fost de a verifica la fața locului îndeplinirea sarcinilor atribuite și respectarea instrucțiunilor Ministerului Apărării.Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7387 secunde