World Trade Center se redeschide după 13 ani

211
1
World Trade Center se redeschide după 13 ani - newworldtradecenterconstructionp-1415120557.jpg

Articole recomandate

La 13 ani de la atentatele care au pus la pământ Turnurile Gemene, la New York a fost inaugurat noul World Trade Center. Înalt de 541 de metri, noul zgârie-nori are 104 etaje și este piesa centrală a complexului ce va fi ridicat în anii următori la Ground Zero. Primii locatari și-au ocupat deja birourile, potrivit Realitatea.net.
Lucrările de construcție de la World Trade Center nu au fost deloc ușoare. A fost nevoie de câțiva ani buni pentru îndepărtarea sutelor de tone de moloz și resturi ale Turnurilor Gemene. Și alegerea proiectului a fost o provocare. Rezultatul este o minune tehnologică. 
De aici avem o priveliște magnifică asupra Manhattanului. Câțiva pași mai încolo, putem traversa râul Houdson și vedem nu doar Jersey, ci până departe, în Pennsylvania. 
Turnul are și o punte de observare pentru turiști, care va fi inaugurată la primăvară. 
În noul World Trade Center s-au mutat primii 170 dintre cei 3.400 de angajați ai Conde Nast, una dintre cele mai mari companii de publishing din lume, care deține celebrele reviste Vogue și Vanity Fair.


Comentează știrea

Teodor
5 noiembrie 2014
Locuri de munca sigure si la indemana oricui!

Locuri de munca sigure si la indemana oricui! Cu vointa si seriozitate puteti face parte dintr-un sistem ( NU este JOC PIRAMIDAL, NU este MLM!) in care puteti castiga sigur 300 dolari lunar, ca operator on line, lucrand 3 ore pe zi. Totul este legal(oferim contract si facem davada platilor). Va vom invata cum puteti intra in acest sistem daca trimiteti textul"info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Vineri, 22 Februarie 2013
Stire din Social : Iată marea "minune" din strada Traian!
Pagina a fost generata in 0.4548 secunde