Vladimir Putin susține că nimeni nu va reuși "să intimideze sau să izoleze" Rusia

109
1
Vladimir Putin susține că nimeni nu va reuși

Articole recomandate

Președintele rus, Vladimir Putin, a declarat sâmbătă că nicio țară nu va reuși să "intimideze, să domine sau să izoleze" Rusia, asigurând că este pregătit să "treacă prin unele dificultăți" pentru a garanta suveranitatea țării, afectată de sancțiuni din cauza crizei ucrainene.

"În mod evident, nimeni nu va reuși să ne intimideze, să domine sau să izoleze Rusia. Nimeni nu a reușit vreodată acest lucru și nimeni nu va reuși", a afirmat Putin într-un discurs susținut cu ocazia Zilei angajaților agențiilor de securitate.

Amintind că tentative similare împotriva Rusiei au fost făcute de mai multe ori de-a lungul istoriei, Vladimir Putin a adăugat că țara ar trebui "să fie pregătită să treacă prin unele dificultăți și să ofere un răspuns adecvat tuturor amenințărilor la adresa suveranității, stabilității și unității societății".

Occidentalii au impus vineri noi sancțiuni împotriva Moscovei, Statele Unite interzicând toate schimburile comerciale cu Crimeea, anexată de Rusia în primăvară, în timp ce Canada a interzis intrarea pe teritoriul său a 20 de oficiali politici ruși și separatiști ucraineni, vizând sectoarele petrolului și gazelor, scrie mediafax.ro.

Comentează știrea

Dorel de Romania
22 decembrie 2014
Poporul rus pacea ne-a adus !

Poporul rus pacea ne-a adus. Acest slogan a fost pe vremea lui Stalin. Acum poporul rus e ca orice alt popor din Europa. Își doreste libertatea de exprimare și de a circula s-au a muncii fără restricții în Europa și nu numai. KGB-istul Putin și generalii cocoșați de medalii nu sunt de acord. Ei visează la cotropirea și subjugarea altor popoare. Nu înțeleg de ce Tov. Putin nu a închiriat de la Ucraina ,Crimea pentru flota militară rusă ? Nu cred că ucrainieni ar fi pretins o chirie prea mare, mai ales că vorbesc aceeasi limbă. Am spus-o și repet, când tavarisci Putina va fi oale și ulcele, granița dintre Russia și Europa nu va mai exista, iar nepoții lui nu vor mai dori să-și amintească de bunicul lor. El nu vrea să înțeleagă că progresul unui popor e ireversibil indiferent de politică sau religie.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Decembrie 2014
Stire din Actual : Canada impune noi sancțiuni Rusiei
Pagina a fost generata in 1.5829 secunde