Mai multe ştiri online:

Vladimir Putin, în vizită la un centru de teste militare

Ştire online publicată Miercuri, 15 Mai 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Președintele rus Vladimir Putin s-a deplasat, ieri, la cel mai mare centru militar de testare a aviației ruse, înainte de a-l primi pe secretarul de stat american Mike Pompeo, a anunțat Kremlinul, luni, această întâlnire intervenind pe fondul temerilor legate de o nouă cursă a înarmărilor între Moscova și Washington, potrivit France Presse. 


„Șeful statului a asistat la o demonstrație de material aeronautic și de arme promițătoare”, a precizat președinția rusă, într-un comunicat. 


Vizita a avut loc într-un centru al Ministerului Apărării rus situat în regiunea Astrahan (sud), descris de Moscova drept „cel mai mare centru de testare a forțelor aeriene și spațiale ale Federației Ruse”. 


Vladimir Putin promovează cu regularitate echipamentul militar rusesc, dar această vizită este prevăzută chiar în aceeași zi cu întâlnirea cu șeful diplomației americane Mike Pompeo, la Soci, stațiune celebră pe coasta rusă a Mării Negre, în timp ce tema dezarmării a devenit unul din numeroasele puncte de dispută între Moscova și Washington. 
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 1.022 secunde