Vladimir Putin i-a acordat cetățenia rusă cântăreței și actriței uruguayene Natalia Oreiro

310
Vladimir Putin i-a acordat cetățenia rusă cântăreței și actriței uruguayene Natalia Oreiro - nataliaoreiro-1635180437.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a acordat luni cetăţenia rusă cântăreţei şi actriţei uruguayene Natalia Oreiro, foarte populară în această ţară pentru rolurile sale în numeroase telenovele, relatează EFE.

Natalia Oreiro, care vizitează periodic Rusia, a prezentat o cerere pentru primirea cetăţeniei în iunie 2016.


Potrivit Agerpres, artista de origine spaniolă născută în Uruguay şi-a exprimat în numeroase ocazii dragostea faţă de Rusia.

Cu ocazia Zilei Naţionale a Rusiei, sărbătorită la 12 iunie, Oreiro a postat un mesaj pe Twitter în care purta un "kokoshnik" de culoare roşie (un acoperământ de cap tradiţional rusesc purtat de femei şi fete), pentru a-i felicita pe ruşi cu această ocazie şi pentru a-i asigura că "Rusia este şi patria mea".


În 2018, artista a înregistrat un cântec dedicat Campionatul Mondial de Fotbal, iar în 2019 a susţinut în cadrul turneului său, "Unforgettable", spectacole în 13 oraşe ale Rusiei.

Anul acesta, Natalia Oreiro a glumit, într-un interviu acordat unui popular program rus de televiziune, că va fi "mai rusoaică decât Gerard Depardieu", care a primit cetăţenia rusă în 2013, după un diferend cu autorităţile franceze care au majorat impozitele pentru cei bogaţi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4073 secunde