Vladimir Putin a promulgat legea care desemnează entități media ca agenți străini

172
2
Vladimir Putin  a promulgat legea care desemnează entități media  ca agenți străini - vladimir-1511703063.jpg

Articole recomandate

Președintele rus, Vladimir Putin, a promulgat, sâmbătă, legea care permite desemnarea unor entități media drept agenți străini, ca reacție la constrângerea canalului de televiziune rusesc RT de a se înregistra ca agent străin în Statele Unite, relatează AFP.

Aprobată în unanimitate de Duma de Stat (camera inferioară) la mijlocul lunii noiembrie și de Consiliul Federației (camera superioară) săptămâna trecută, legea respectivă a fost publicată, sâmbătă, pe site-ul oficial al documentelor juridice ale autorităților ruse și intră imediat în vigoare.

Textul permite desemnarea oricărei entități media internaționale care operează în Rusia drept agent străin printr-o decizie a Ministerului Justiției.

Această lege este prezentată drept o ripostă la înregistrarea în SUA sub același nume de agent străin a postului de televiziune RT, controlat de statul rus.

Legea a fost denunțată de Consiliul pentru drepturile omului de pe lângă Kremlin, care a apreciat într-un comunicat că "orice media internațională ar putea fi arbitrar calificată ca agent străin de către Ministerul Justiției". 

Comentează știrea

mediu local
27 noiembrie 2017
media autohtona

Ce s-ar face media din Romania ,care nu mai este demult romanesca,Marile trusturi media apartin demult unor,,investitori ''straini.

Gelu
27 noiembrie 2017
Mai moale cu altii

Putin dicteaza in tara lui. Tara lui este Rusia. Pe noi at trebui sa ne intereseze ce naiba facem cu Romania,ce facem cu noi insine sa fim cum au dorit cei ce si-au dat sangele in trecut pentru acest neam. Ne cam doare-n cur,de parca totul se rezolva pe feisbuci,cu ragaituri la tribune,bere si mici. Sincer,azi imi place literatura,cultura ruseasca,dar ma doare de ignorarea culturii romanesti,de adormirea natiei,de feisbucilizarea tineretului. Noi nu mai citim,nu ne instruim,ne trimitem pe feisbuci prostia si ne balacim in ea. Nu toti. Unii se pregatesc si pleaca din tara,acolo unde e nevoie de minti lucide.Putin? O fi el mare dar ma pis pe el,pentru tara noastra e nevoie de lideri roman patrioti,de asta trebuie sa tinem noi seama! Inca nu am avut,dar trebuie sa gasim !!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8985 secunde