Vladimir Putin a anulat vacanța de Crăciun a Guvernului

73
1
Vladimir Putin a anulat vacanța de Crăciun a Guvernului - vladimirputin-1419603089.jpg

Articole recomandate

Președintele rus, Vladimir Putin, i-a anunțat pe membrii Guvernului că le-a anulat vacanța de Crăciun, motivând că anul acesta nu își pot permite atât de multe zile libere, într-o aluzie la situația economică dificilă din Rusia, relatează CNN.
Președintele rus a făcut acest anunț, joi, în timpul unei reuniuni a Guvernului, în condițiile în care Rusia sărbătorește Crăciunul pe rit vechi, la 7 ianuarie, scrie Mediafax.
"Guvernul și diferitele sale structuri nu își pot permite vacanțe extinse, cel puțin nu anul acesta", le-a spus Putin miniștrilor, într-un discurs difuzat de televiziunea de stat. "Știți despre ce vorbesc", a continuat el, referindu-se la situația economică dificilă din țară.
"Am făcut eforturi pentru a schimba structura economiei noastre (...), dar evenimentele recente arată că nu a fost suficient", a adăugat președintele, într-o aparentă schimbare de ton față de săptămâna trecută, când a acuzat Occidentul pentru problemele economice ale Rusiei, sugerând chiar că Statele Unite și Arabia Saudită au conspirat pentru a reduce prețul petrolului.
"Dificultățile pe care le avem nu sunt doar de natură externă. Nu sunt doar din cauza unor sancțiuni sau limitări cauzate de situația globală, ele sunt și rezultatul propriilor neajunsuri care s-au adunat în ultimii ani", a admis liderul de la Kremlin.


Comentează știrea

admirator
27 decembrie 2014
mda,

cam multe greseli; si economice si referitoare la reluarea politicii imperiale... eu n-am mai vazut -pina acum- imperiu cersetor.... devin ridicoli!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.4116 secunde