€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

VIDEO / Un bloc de nouă etaje s-a prăbușit în Republica Moldova

Ştire online publicată Joi, 20 Iunie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Un bloc de nouă etaje s-a prăbușit miercuri seara în orașul Otaci din Republica Moldova. 46 de persoane, inclusiv 11 copii, au fost evacuate înainte de prăbușirea imobilului, relatează publika.md.


Inspectoratul pentru Situații de Urgență a confirmat informația și a adăugat că nicio persoană nu a avut de suferit în urma prăbușirii blocului.


Incidentul a avut loc în jurul orei 21:30.


Premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, a anunțat, prin intermediul unei postări pe Facebook, că locatarii sunt în siguranță. „Vreau să informez presa și toți cetățenii în legătură cu prăbușirea unui bloc cu 9 etaje din Otaci - din informația prezentată de Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale al MAI, oamenii au fost evacuați înainte de prăbușire și acum sunt în siguranță”, a anunțat ea.


Totodată, premierul moldovean a anunțat că Guvernul va căuta modalități pentru a-i ajuta pe locatari.


„Locatarilor li s-a acordat primul ajutor și au fost realocați într-un spațiu sigur. La fața locului se află Șeful Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale. Mâine, în ședința guvernului, vom discuta despre modalitățile de sprijin al oamenilor care au avut de suferit și au rămas fără locuințe și vom iniția o investigație a accidentului produs”, a mai spus Maia Sandu.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7617 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3968 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2954 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7428 secunde