Video VIDEO / Un bărbat din Hawaii a filmat cum vulcanul Kilauea erupe în spatele locuinței sale

239
VIDEO / Un bărbat din Hawaii a filmat cum vulcanul Kilauea erupe în spatele locuinței sale - h54313201-1525934766.jpg

Articole recomandate

Un locuitor al statului Hawaii a reușit să surprindă momente incredibile, atunci când s-a întors la locuința sa, pe care a evacuat-o din cauza erupției vulcanului Kilauea. Acesta a avut parte de un șoc, atunci când a văzut că vulcanul erupe chiar în spatele locuinței sale.


Keith Brock și-a evacuat locuința din Big Island, o insulă a arhipelagului Hawaii, din cauza lavei care se apropia periculos de mult de casa sa. El a revenit ulterior pentru a-și lua câteva bunuri, însă a avut parte de o surpriză: în curtea din spatele casei sale era o adevărată erupție.


Bărbatul, care a stat la aproximativ 27 de metri distanță, a filmat totul și a postat înregistrarea pe pagina sa de Facebook, filmarea devenind virală.


Vulcanul Kilauea, unul dintre cei mai activi, a continuat să erupă, ceea ce a determinat autoritățile să evacueze de urgență un al doilea cartier.

Din fericire, niciun deces și nicio vătămare corporală gravă nu au fost înregistrate de la momentul în care Kilauea – care are o activitate constantă de 35 de ani – a început să erupă din nou joia trecută, expulzând în aer prin fisuri gaze toxice și jeturi de lavă cu înălțimi de până la 90 de metri.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5025 secunde