Video VIDEO ȘOCANT! Sfâșiat după ce a intrat în cușca TIGRULUI de la Zoo

269
2
VIDEO ȘOCANT! Sfâșiat după ce a intrat în cușca TIGRULUI de la Zoo - article276632921985ae10000057860-1411560344.jpg

Articole recomandate

Un indian de 22 de ani a dat nas în nas cu un tigru după ce a intrat în perimetru rezervat felinei la Grădina Zoologică din New Delhi. Se pare că tânărul a găsit o cale să sară în spațiul în care tigrul alb își avea habitatul, iar urmarea a fost una dramatică. A fost ucis cu bestialitate și apoi animalul și-a protejat "prada".

În consecință, nimeni nu a mai putut interveni ca să îl salveze. Potrivit oficialilor de la New Delhi Zoo, citați de Daily Mail, bărbatul părea că în stare avansată de ebrietate.

Martorii oculari au declarat că paznicii grădinii zoologice au încercat în repetate rânduri să-l țină pe bărbat departe de cușca tigrului, potrivit evz.ro.

Comentează știrea

giony
25 septembrie 2014
ANUNT IMPORTANT PENTRU TINE!

ANUNT IMPORTANT PENTRU TINE! Timpul este capital pretios, investeste-l cu folos! Consultant firma multinationala ofer activitate part-time (2-3 ore/zi), pentru obtinerea de venituri suplimentare in domeniul Network Marketing ; activitate inteligenta, necesitand studii medii sau superioare. Avantaje: venit imediat, venit permanent, venit rezidual, diferite bonusuri substantiale. INSTRUIRE GRATUITA! Pentru detalii trimite "vreau " la : e-mail : [email protected].

giony
25 septembrie 2014
Cursuri afaceri online GRATUIT

Cursuri afaceri online GRATUIT. Daca vrei sa inveti cum sa castigi cel putin 300 $ pe luna trimite mesajul "trimite curs" la mail : [email protected] si vei primi toate informatiile necesare.Rog seriozitate ,pentru ca voi lucra numai cu oameni corecti,seriosi ,harnici si perseverenti si care stiu sa astepte rasplata interziata.Drumul este lung si sigur,dar asigura stabilitatea financiara pe viata.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4421 secunde