€ 4.7204
£ 5.2539
$ 4.2231

Mai multe ştiri online:

VIDEO. Privilegii de dictator! Kim Jong Un a oprit trenul în gară, să fumeze

Ştire online publicată Marţi, 26 Februarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Pentru că poate și își permite aproape orice, dictatorul nord-coreean, Kim Jong Un, a simțit nevoia să se mai dezmorțească un pic. Motiv pentru care a oprit trenul în gară, ca să fumeze o țigară.


Kim Jong Un și suita lui au ajuns la Dang Dong, oraș de la granița Chinei cu Vietnamul. Pe drum, dictatorul a coborât din tren pentru o țigară

Liderul nord-coreean a fost întâmpinat în gară de gărzi ceremoniale, covor roșu și o o mulțime formată din persoane care fluturau entuziast steaguri.

Străbătut pe calea ferată, drumul a fost tare lung - aproximativ 70 de ore - și, potrivit unor imagini obținute de televiziunea japoneză TBS-JNN, din când în când dictatorul de la Phenian cobora din tren pentru o pauză de țigară.

În timp ce își dezmorțea puțin picioarele pe peron, sora lui, Kim Yo Jong, se ținea după el cu o scrumieră de cristal în mână. În filmare pot fi văzuți și alți oficiali nord-coreeni care discută cu dictatorul.


Din Dang Dong, Kim Jong Un a plecat cu mașina spre Hanoi.

Liderul nord-coreean este susprins adeseori cu țigara în gură, chiar și în locuri unde fumatul este interzis. A fost filmat fumând chiar și lângă una dintre rachetele intercontinentale, plină cu combustibil lichid, dar și în timpul unei campanii guvernamentale anti-fumat.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7123 secunde