Video VIDEO. O fetiță româncă a fost calificată direct în finala "Suedezii au talent"!

352
VIDEO. O fetiță româncă a fost calificată direct în finala

Articole recomandate

Bucurie mare pentru Eva, o fetiță de 11 ani, după ce a participat pe scena concursului "Suedezii au talent". Micuța este fiica unor medici români emigranți.

Eva, la doar cei 11 anișori pe care îi are, a reușit să impresioneze juriul concursului, mai ales cu prestația pe care a avut-o pe scenă, scrie wowbiz.ro. Unul dintre membri juriului a apăsat direct pe butonul care trimite concurentul în finala concursului!

Nici spectatorii nu s-au lăsat mai prejos. Aceștia s-au ridicat în picioare și au aplaudat-o și felicitat-o pe Eva, după ce a interpretat melodia "Never enough", a lui Loren Allred.

Pagina de Faceebok a Ambasadei Suediei din București a filmat întreaga scenă, când Eva a cântat și a ridicat sala în picioare. Părinții micuței, Raluca și Sorin, trăiesc în Suedia. Conform sursei citate, "Raluca a fost rezident cardiolog la Spitalul Floreasca din București, iar în prezent conduce o unitate de cardiologie în cadrul Spitalului Universitar Skåne, în timp ce soțul ei este medic ortoped la Spitalul Kristianstad".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8437 secunde