Video VIDEO INCREDIBIL. Metoda inedită prin care un pasager Ryanair a fentat noile reguli de bagaje

1629
VIDEO INCREDIBIL. Metoda inedită prin care un pasager Ryanair a fentat noile reguli de bagaje - untitled-1541599198.jpg

Articole recomandate

Când vine vorba de a face economii, tinerii pot fi foarte creativi. O demonstrează un pasager Ryanair de 30 de ani care a reușit să se îmbarce fără a plăti taxa pentru bagaj.



Compania aeriană Ryanair și-a schimbat, din nou, politica de bagaje. Începând cu 1 noiembrie, pasagerii pot lua gratuit la bord doar un bagaj de mici dimensiuni, care încape sub scaunul din față. Pentru bagajele de mână de maximum 10 kilograme, pasagerii vor plăti o taxă de 6 lire. Iar pentru bagajele de cală, prețul va fi, ca și până acum, de 25 de lire.


Nemulțumit de noile reguli, englezul Lee Cimino, care cumpărase bilete de la Manchester la Belfast cu doar două zile înainte de a intra în vigoare noua politică, a găsit o metodă de a nu plăti pentru bagaje. Astfel, tânărul a transformat un palton într-o valiză, așezând în haină tot ce ar fi încăput într-un bagaj de mână.

Deși a avut mari emoții la îmbarcare, bărbatul a reușit să treacă fără probleme, iar imaginile filmate de el au fost urcate pe rețelele de socializare, devenind virale.

Nu este prima dată când un pasager încearcă să scape fără a plăti taxa pentru bagaje. În luna ianuarie, un bărbat a fost oprit în aeroport pentru că avea prea multe straturi de haine pe el: 8 perechi de pantaloni și 10 cămăși, scrie The Independent.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3654 secunde