Video VIDEO. Incident în Crimeea, de Ziua Marinei: O fregată rusă a lansat accidental o rachetă

255
2
VIDEO. Incident în Crimeea, de Ziua Marinei: O fregată rusă a lansat accidental o rachetă - racheta-1438017064.jpg

Articole recomandate

Probleme tehnice la parada organizată de Zilua Marinei de flota rusă din Marea Neagră în Crimeea, informează B1.ro.

Încercând să iasă în larg, fregata rusă Ladny (801) a lansat accidental o rachetă. Proiectilul s-a prăbușit în mare, la fel ca fragmentele metalice, provenite de la bordul navei.

Deși, în acel moment, pe mal se aflau mulți oameni, veniți să admire parada, în urma incidentului nu au fost înregistrate victime sau pagube materiale. 

Comentează știrea

whistleblawer
28 iulie 2015
demonstratie de forta

Voi chiar credeti ca o racheta pleaca ca si cand ai trage cu prastia.Aia au facut o demonstratie de forta.Dupa ,,incident''nava nu schitat ceva care sa arate ca a avut loc un incident.

ben
31 iulie 2015
Oportunitate ce nu treb...

Oportunitate ce nu trebuie ocolita. " Oportunitatea este pierduta de majoritatea oamenilor pentru ca este imbracata in salopeta si arata ca munca. " Thomas Alva Edison. Daca iti place munca, esti somer, pensionar, vrei sa-ti completezi veniturile esti asteptat in echipa noastra. Cautam de urgenta persoane serioase din orice colt al tarii, care sa colaboreze cu noi intr-o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, "Lumea este plina de oameni disponibili: unii sunt dispusi sa munceasca, altii sa-i lase pe ceilalti." Robert Frost. Oferim si cerem seriozitate absoluta! Daca va caracterizează deviza: "Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar." Peter O Toole, pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.039 secunde