Viața bate filmul! Și-a înscenat propria moarte ca să vadă câți oameni vin la înmormântare

11525
Viața bate filmul! Și-a înscenat propria moarte ca să vadă câți oameni vin la înmormântare - veraluciadasilva31607300-1528297322.jpg

Articole recomandate

O femeie în vârstă de 44 de ani a recurs la un gest bizar, de dragul curiozității. Vera Lucia da Silva, o braziliancă pusă pe șotii, și-a înscenat propria înmormântare, pentru a vedea câți oameni vor veni la funeraliile ei și cine sunt cei care țin cu adevărat la ea.

Potrivit Dailymail.co.uk, femeia a avut și câțiva complici, care au ajutat-o să pună evenimentul la punct, să îi facă rost de un sicriu, dar și să o machieze corespunzător, astfel încât să pară asemenea celor trecuți în neființă.

"Cel mai greu a fost să stau nemișcată, să nu mă dau de gol de jos, însă cred că totul a ieși bine la final (...) A venit toată lumea la înmormântare: socrul meu, soacra mea, soră-mea, cumnata mea, cumnatul și prietenii mei. Toți au respectat momentul meu și s-au purtat că și cum aș fi moartă", a povestit femeia. 


Cu toate astea, persoana care a plâns cel mai tare la funeraliile ei a fost una din prietenle care a ajutat-o să pună la punct acest plan. Copleșită de impactul vizual, femeia a izbucnit în hohote de plâns. 


"A fost din prima clipă cu mine. A plâns foarte tare în timpul înmormântării, chiar dacă toată lumea știa de acest vis bizar al meu", a mai spus femeia.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9513 secunde