VESTE TRISTĂ! Primul salvator ajuns la fața locului la WTC a murit de cancer

188
VESTE TRISTĂ! Primul salvator ajuns la fața locului la WTC a murit de cancer - 23965782-1561886431.jpg

Articole recomandate

Primul detectiv din cadrul Departamentului de Poliție de la New York care a ajuns la fața locului în urma evenimentelor de la 11 septembrie 2001, de la World Trade Center, a murit la vârsta de 53 de ani de cancer.


Medicii l-au diagnosticat pe Luis Alvarez cu cancer, cauzat cel mai probabil în urma expunerii la substanțe toxice în cele trei luni petrecute căutând supraviețuitori printre dărâmăturile de la World Trade Center.

Luis Alvarez a vorbit în fața Congresului Statelor Unite la începutul lunii iunie, când a cerut extinderea compesației pentru cei care au suferit traume sau s-au imbolnăvit în urma atacurilor teroriste din septembrie 2001.

Atentatele de la 11 septembrie 2001 de la World Trade Center au fost o serie de atacuri sinucigașe coordonate de Al-Qaeda împotriva Statelor Unite, folosindu-se avioane pline cu pasageri.

Teroriștii au preluat controlul avioanelor, prăbușind două dintre ele în Turnurile Gemene ale World Trade Center din New York, omorând toate persoanele de la bord și mulți alți oameni care lucrau în clădiri.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2838 secunde